Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Taxa pentru toate bagajele

 
   

Taxa pentru toate bagajele
2007-08-03 18:30

Wizz Air anunţă că va introduce noi măsuri pentru a reduce timpul necesar îmbarcării şi pentru a eficientiza procesul de manevrare a bagajelor. Ca şi etapă ulterioară anunţului de tarifare a celui de-al doilea bagaj, emis în octombrie 2006, Wizz Air introduce acum tarifarea pentru fiecare bagaj. Taxa va fi de 3 euro pe bagaj, dacă aceasta se achită la momentul rezervării, sau de 6 euro dacă se achită ulterior (prin intermediul call-center-ului sau la aeroport). Pasagerii sunt încurajaţi să călătorească având asupra lor cât mai puţine bagaje, pentru a economisi timp şi pentru a creşte eficienţa procesului de îmbarcare.

Noile măsuri vor intra în vigoare începând de astăzi şi se vor aplica tuturor pasagerilor care îşi rezervă bilet de acum înainte, pentru zboruri planificate după 27 octombrie. Toţi pasagerii care au deja rezervări pentru aceste zboruri nu vor fi taxaţi.

Noua politică nu va modifica actuala regulă care permite accesul la bord cu un bagaj care nu depăşeşte 10 kg. Taxa de 8 euro/kg pentru bagajele care depăşeşc 20 de kg rămâne, de asemenea, neschimbată.

-Urmăm filosofia noastră de a tarifa pasagerii în concordanţă cu necesităţile acestora şi ne folosim de schimbarea legată de taxarea bagajului pentru a menţine preţul biletelor scăzut. Pasagerii care vor călători numai cu bagaj de mână vor beneficia de preţuri mai mici. În acelaşi timp, mai puţine bagaje aduse la îmbarcare vor creşte eficienţa companiei şi ne vor ajuta să menţinem şi chiar să îmbunătăţim indicatorul de respectare a programului de zbor – a declarat Natasa Kázmér, Director Corporate Communication and Public Affairs.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com