Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air isi extinde flota de zbor

 
   

Wizz Air isi extinde flota de zbor
2007-10-10 22:39

Wizz Air, transportatorul aerian low cost a anunţat astăzi semnarea unui contract cu compania Airbus pentru o comandă fermă de 50 de aeronave A320, precum şi a unui contract de tip opţiune pentru alte 25, ridicând astfel numărul total al comenzilor la 107 aeronave. Noile contracte urmează comenzii existente a operatorului Wizz Air pentru aeronave A320, urmăresc asigurarea capacităţii de transport a companiei până în 2014 şi reprezintă pentru Airbus cea mai mare comandă înregistrată până în prezent în Europa Centrală şi de Est. Livrarea noilor aeronave va poziţiona Wizz Air drept cea mai importantă companie aeriană din regiune în următorul deceniu.

În concordanţă cu flota existentă a Wizz Air, noile aeronave A320 prezintă îmbunătăţiri ale dotărilor cabinei, o configuraţie tip clasă unică pentru 180 de pasageri şi scaune cu tapiţerie din piele. Fluxul de livrare al comenzilor, atât noi, cât şi existente, va avea drept rezultat o vârstă medie mai mică de 3 ani pentru flota Wizz Air în următorii 10 ani. Noile aeronave vor asigura o eficienţă ridicată a operaţiunilor şi un grad mare de fiabilitate tehnică, confort sporit pentru pasageri, vor fi mai puţin poluante şi vor contribui la obţinerea unuia dintre cele mai mici costuri pasager/km din regiune.

- Wizz Air şi-a demonstrat capacitatea de a acumula o creştere sustenabilă într-un mediu competitiv, unde menţinerea celor mai scăzute costuri este fundamentală pentru creşterea cotei de piaţă şi pentru a rămâne competitv. A320 are o contribuţie dovedită la strategia noastră low cost şi continuă să ne asigure un cost redus pe pasager transportat, un grad ridicat de operativitate şi o satisfacţie crescută a clienţilor, datorită platformei foarte prietenoase pentru mediul înconjurător. Noua comandă de aeronave va plasa Wizz Air în liga celor mai mari operatori de zbor din regiune. Până în 2016, Wizz Air va opera o flotă de peste 100 de aeronave A320 - a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

- Suntem foarte mândri să luăm parte la extraordinara dezvoltare a Wizz Air în Europa Centrală şi de Est - a declarat John Leahy, Chief Operating Officer Customers Airbus.

- Noua comandă confirmă încă o dată obiectivul Wizz Air de a se extinde. Aeronavele tip A320 sunt în mod clar cele mai bune din categoria lor, iar această comandă de referinţă certifică superioritatea produsului nostru - a mai adăugat acesta.

Mirzac Iulian
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com