Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air mută departamentul operativ la Cluj-Napoca

 
   

Wizz Air mută departamentul operativ la Cluj-Napoca
2007-10-18 15:49

Wizz Air anunţă că va opera toate zborurile din România ce deservesc zona Transilvaniei de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, încetându-şi în acelaşi timp activitatea pe Aeroportul Târgu Mureş. Mutarea zborurilor din Târgu Mureş la Cluj, pe rutele curente Cluj-Budapesta, Cluj-Roma, Cluj-Barcelona, precum şi pe noua rută Cluj-Londra va avea loc efectiv pe 13 noiembrie 2007. Zborul deja anunţat, dar nelansat încă, Târgu Mureş-Dortmund va fi operat din Cluj începând cu 28 Februarie.

Wizz Air a început să opereze în Târgu Mureş în iulie 2006 şi de atunci condiţiile meteorologice nefavorabile, combinate cu incapacitatea aeroportului de a-şi îmbunătăţi operaţiunile în condiţii de vizibilitate redusă, au periclitat în permanenţă punctualitatea companiei, cauzând întreruperi, întârzieri şi anulări forţate. Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca deţine deja capabilităţi operaţionale mai avansate şi are în vedere planuri de dezvoltare adecvate pentru a întâmpina evoluţia companie Wizz Air şi pentru a asigura un mediu de operare mai bun.

Domnul József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air a declarat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Cluj:
- Excelenţa operaţională şi integritatea reprezintă două elemente cheie de susţinere a succesului companiei Wizz Air, iar Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca ne va ajuta mai bine să punem în practică angajamentul asumat faţă de clienţii noştri ce doresc să zboare către şi din Transilvania. Rămânem devotaţi planului de a dezvolta o reţea de zbor low cost pentru Transilvania, operând de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Wizz Air desfăşoară o promoţie de excepţie pe toate zborurile operate din Cluj, valabilă pentru primele 10.000 de locuri rezervate pentru zboruri ce vor avea loc până la sfârşitul lui martie 2008.

Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com