Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Invitatul pasagair.ro: Edgardo Badiali

 
   

Invitatul pasagair.ro: Edgardo Badiali
2007-10-24 23:41

Portalul pasagair.ro a realizat un mic interviu cu Edgardo Badiali CEO al Myair.com. Vorbim despre motivele care au dus la deschiderea unei baze operationale in Bucuresti, planuri pentru Romania in viitorul apropiat si despre principalii competitori ai Myair in Romania. Va invitam sa vedeti interviul in acest material.

Edgardo Badiali - director executiv al MyAir. Co-fondator si membru al Comitetului Executiv al Asociatiei Europene pentru Linii Aeriene Low Cost din 2003. Edgardo Badiali ajunge la myair cu o experienta de peste 20 de ani din cadrul aviatiei Europene si Asiatice. I anul 2000 se alatura Volare Group ca partener strategic la Swissair, si a deservit acolo ca Director Comercial pana in Iunie 2004. In timpul acesta petrecut la Volarem Badiali era deasemena si ofiter de referinta executiv pentru proiectul Volare.

Din 1998 pana in 2000 a lucrat la Jet Airways - linie aeriana indiana - ca vice-presedinte executiv, fiind responsabil si cu serviciile oferite in timpul zborului si de catering. A avut la Swissair si pozitia de Manager de Referinta pentru comert electronic, Manager de Referinta pentru noi tehnologii de distributie, Manager General Secund al Departamentului pentru Servicii In-Flight si diverse alte roluri pentru Servicii In-Flight si Departamentul de Resurse Umane.

Pawel Cybulak

Video
Daca vreti sa-l vizualizati apasati PLAY

Pentru a putea vizualiza acest material video trebuie sa aveti Windows Media Player instalat pe PC. Pentru a downloada acest fisier video apasati aici!Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2008-11-10 - Myair: Antonio Iervolino, directorul general
2008-06-16 - Lufthansa: Karsten Benz
2007-04-24 - Interviul cu Tim Clark - Emirates
2007-04-01 - Wizz Air: Natasa Kazmer


Booking.com