Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > O noua destinatie Bucuresti - Treviso

 
   

O noua destinatie Bucuresti - Treviso
2007-10-26 13:59

Linii aeriene ieftine Blue Air nu se desminte de promisiunea facuta de a introduce cat mai multe destinatii noi in orarul de iarna si va aduce Italia mai aproape prin Treviso-Venetia. Asa cum v-am obisnuit preturile incep de la 1 euro*/ segment + taxe. Aeroportul din Treviso se afla la doar 3 km distanta fata de centrul orasului Treviso, ajungand acolo cu trenul, metroul sau autobuzul in numai 10-15 minute. Astfel, din 15 decembrie 2007 puteti calatori din Bucuresti catre aeroportul Treviso-Venetia si retur in zilele de marti, joi si sambata, dupa urmatorul program:

Treviso este un oras in regiunea Veneto din Italia. Acest oras dateaza din Epoca de Bronz formandu-se din ramasitele unui vechi sat descoperit pe malul raului Sile. Treviso este un orasel plin de viata si imbelsugat. Strazile si pietele din oras sunt pline cu cafenele si restaurante tipic italienesti, unde localnicii se aduna pentru a savura delicioasele "cicchetti" sau alte bunatati specifice bucatariei Treviso si Veneto. De asemenea, iubitorii de muzica si teatru pot merge la frumosul Teatru Comunal (recent renovat) dar si la Teatrul Eden.

In partea de nord, Treviso este situat la o distanta de 30 km de Venetia, principalul oras al regiunii Veneto si al Italiei nord-orientale. Piata San Marco poate fi considerata "centrul centrului" orasului, fiind una dintre cele mai frumoase piete din lume. Aici se gaseste Bazilica San Marco, Palatul Ducal si clopotnita bazilicii. Un alt simbol al orasului este Podul Rialto.

Treviso este invecinat in partea de nord-est si cu Padova, la 40 km distanta. Padova este capitala provinciei cu acelasi nume, fiind un important centru economic si cultural al Italiei. Cea mai vestita atractie turistica a orasului este Bazilica Sfantului Anton. Padova se poate mandri de asemenea cu cea mai veche gradina botanica din Europa, datand din anul 1545. Acest obiectiv a fost inclus de UNESCO pe lista patrimoniului universal.

Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com