Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Toamna in spaiul aerian romanesc

 
   

Toamna in spaiul aerian romanesc
2007-10-27 17:23

In cateva zile noile zboruri vor intra pe tabela de zbor a mai multor linii aeriene. Aer Lingus va opera zboruri din Bucuresti Otopeni.

Wizz Air va deschide 2 noi rute de zbor dinspre Cluj-Napoca care vor fi mutate de la Tg Mures. SkyEurope va lansa la Timisoara o ruta spre Viena si va anula ruta Bucuresti - Roma. Deasemenea Wizz Air va inchide ruta spre Budapesta si nu va mai lansa ruta spre Parma dupa cum era planificat. Alpi Eagles va anula zborurile de pe ruta Cluj - Venice.

Pe 29 octombrie vor intra in vigoare noile zboruri. MyAir va deschide o noua ruta din Bucuresti spre principalul aerorport din Bruxels (Zaventem). BlueAir va deschide o noua ruta Bucuresti Treviso (Venetia). Vor fi 15 noi zboruri avand ca destinatii principale Stuttgart, Valencia, Londra, Dublin, Viena, Venice. Doua rute vor fi desfiintate de la Wizz Air spre Budapesta si Parma (aceasta nefiind nici macar lansata).

Blue Air isi va deschide 5 noi rute
Dinspre aeroportul Arad pasagerii vor putea zbura spre Stuttgart.

Dinspre aeroportul Bacau se va putea zbura catre Paris si Milan. BlueAir va deschide o noua ruta Bucuresti: Cu Wizz Air spre Valecia si Londra
Dinspre aeroportul Bucuresti Baneasa Wizz Air va deshide rute spre Valencia, iar din Targu Mures spre Londra Luton.

Doua saptamani mai tarziu Wizz Air isi va muta toate zborurile dinspre aeroportul Tg Mures, spre Cluj-Napoca. Aeroportul din Targu Mures nefiind indeajuns de bun din punct de vedere tehnic pentru aterizarile pe vreme rea. Din acest motiv Wizz Air a decis sa mute toate zborurile la Cluj, care are un sistem de aterizare mai bine pus la punct.

Din 28 Octombrie Wizz Air nu va zbura spre Roma Ciampino din Transilvania ci va zbura spre aeroportul Fiumicino din Roma. Zboruri dinspre Bucuresti vor fi operate spre Roma Ciampino. Wizz Air asteapta noi nave si promite sa deschida o noua conexiune in noul an.

Zborurile easyJet spre Madrid si Londra
EayJet va deshide 2 noi rute dinspre capitala Romaniei. Aerlines deja si-a deschis o ruta spre Milano si acum vom putea zbura si spre Madrid si Londra.

Aer Lingus nou in spatiul aerian al Romaniei!
Linia aeriana irlandeza va deschide o ruta cu zboruri regulate Bucuresti – Dublin. Aer Lingus ofera conexiuni ieftine spre New York, Boston si Washington in Statele Unite. SkyEurope
Linia aeriana lowcost din Slovacia intra cu o noua ruta din Timisoara - Viena

SkyEurope va lansa la Timisoara o ruta spre Viena si va anula ruta Bucuresti - Roma.

MyAir
MyAir va deschide o noua ruta din Bucuresti spre principalul aerorport din Bruxels (Zaventem).

De la Tg Mures se muta la Cluj

Din cauza unor probleme pe aeroportul din Tg Mures – aeroportul din Cluj va inlocui toate zborurile ale Wizz Air care operau din Tg Mures. Acestea zunt zborurile care vor fi adaugate pe tabela de zbor a aeroportului clujean.

Tarom va zbura din 24 noiembrie de pe aeroportul din Cluj- Napoca catre Barcelona, iar din 3 decembrie catre aeroportul londonez Gatwick. De asemenea, compania va opera, din 31 octombrie, trei zboruri pe saptamana catre Viena, cu plecare de pe aeroportul din Sibiu. In ceea ce priveste cursele interne, Tarom va reintroduce, in 29 octombrie, zborul Bucuresti- Satu Mare.

- Intrarea Romaniei in Comunitatea Europeana a deschis noi oportunitati spatiului aerian romanesc – liniile aeriene lowcost de pe piata romaneasca cred ca are un potential mare. Dupa cateva luni de la aderare Romania avand mai multe conexiuni cu cele mai importante capitale din Europa. Numarul de pasageri si numarul de zboruri ieftine vor fi in crestere – a declarat Pawel Cybulak redactorul principal al pasagair.ro.

Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2010-04-21 - Pasagair începe vânzarea biletelor de avion
2008-11-04 - Henri Marie Coandă - pionier al aviaţiei
2008-04-24 - Cea mai bună linie aeriană din România a fost alesă
2007-11-24 - Alegem cea mai bună linie!
2007-03-26 - Emirates în România în 2008


Booking.com