Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Aeroportul Bacau a suspendat operarea

 
   

Aeroportul Bacau a suspendat operarea
2007-12-16 21:39

Tarom îşi va anula toate zborurile internaţionale cu plecarea şi sosirea de pe aeroportul Bacău. Din cauza faptului că aeroportul Bacău a suspendat operarea pentru aeronavele de capacitate mare, de tipul Boeing 737, ca urmare a unor lucrări de reabilitare a pistei, Compania TAROM este obligată să îşi anuleze toate zborurile internaţionale cu plecarea şi sosirea pe acest aeroport.

Astfel, închiderea aeroportului Bacău afectează zborurile internaţionale TAROM începând cu data de 14 decembrie 2007, când Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române trebuia să efectueze atât zborurile RO 481 ( Bacău- Torino) şi RO 482 (Torino- Bacău), cât şi RO 485 ( Bacău- Roma) şi RO 486 ( Roma- Bacău).

Din cauza acestei situaţii de forţă majoră, pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi, Compania TAROM a decis ca în cazul zborurilor Bacău - Torino, respectiv Roma, pasagerii să fie transportaţi la Bucureşti cu autocare*, de unde vor efectua zborurile către Italia, pe curse suplimentare faţă de cele actuale. Pasagerii care trebuiau să ajungă de la Torino şi Roma la Bacău vor fi, de asemenea, transportaţi cu autocare de la Bucureşti la Bacău.

Conducerea TAROM îşi exprimă regretul pentru disconfortul apărut din cauza restricţiilor de pe aeroportul Bacău şi vine în sprijinul pasagerilor Companiei prin oferirea de catering la bordul autocarelor care urmează să-i transporte pe destinaţiile Bucureşti şi Bacău.Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2009-02-20 - Blue Air a concesionat aeroportul din Bacau
2008-01-11 - Un alt accident aviatic, dar in Bacau
2007-11-24 - Aeroportul Bacau se inchide


Booking.com