Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > S-a redeschis Aeroportul Kogalniceanu

 
   

S-a redeschis Aeroportul Kogalniceanu
2007-12-23 01:03

Aeroportul International „Mihail Kogalniceanu” s-a redeschis ieri dupa o luna de reparatii capitale la zona mediana a pistei.

Astfel, au fost inlocuite dalele de beton defecte si recolmatate rosturile, pista de 3.500 de metri lungime fiind singura de beton din tara, permitand in acest fel aterizarea celor mai grele aeronave din lume.

Balizaj luminos pentru aterizari in orice conditii

Lucrarile au inceput de anul trecut, dar au fost intrerupte in perioada sezonului estival. Si tot anul trecut a fost pus in functiune balizajul luminos, care va fi imbunatatit permanent pentru a permite aterizarea in orice conditii meteo.

„Pentru a face fata noilor cerinte, anul acesta s-au achizitionat mai multe echipamente performante. Numai masina de stins incendii a costat 680.000 de dolari”, marturiseste Titus Cazacu, directorul general al Aeroportului International „Mihail Kogalniceanu”.

De la Constanta la Istanbul

Conducerea Aeroportului International „Mihail Kogalniceanu” pregateste pentru anul viitor o serie de oferte noi de zbor.

„In 2008, ne propunem sa ajungem la un flux de calatori de cel putin 100.000 de persoane. In plus, pe langa rutele interne si cursele charter catre Europa, se fac deja demersuri pentru deschiderea unor zboruri regulate Constanta - Istanbul si Constanta - Atena”, a explicat ieri, cu ocazia redeschiderii aeroportului, directorul general Titus Cazacu.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2007-12-17 - Aeroportul Kogalniceanu a fost redeschis dupa investitii


Booking.com