Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Bucuresti - Larnaca

 
   

Bucuresti - Larnaca
2008-02-05 12:32

Ati asteptat mult pentru o vacanta in Cipru, visand spre una dintre destinatiile cele mai atragatoare din spatiul mediteranean? Asteptarea pasagerilor Blue Air se termina chiar acum. Puteti cumpara bilete pentru Larnaca, destinatia Blue Air cu numarul 28, la preturi incepand de la 1 euro*/ segment + taxe.

Aeroportul Larnaca se afla la 8 km de centrul orasului, existand transfer catre Larnaca sau catre numeroasele hoteluri de langa plaja cu taxiul (cca 20 min), dar si cu autobuzul, acestea asigurand legatura cu majoritatea oraselor importante din Cipru.

Incepand cu 30 martie 2008 puteti calatori astfel:

Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, astfel ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat.

In Larnaca veti gasi numeroase obiective turistice si culturale, fiecare avand ceva aparte, o poveste interesanta si colectii de obiecte fascinante. Calatoria in Larnaca poate incepe cu o plimbare prin oras, pana la Muzeul Medieval, gazduit in incinta unui fort de secol XVII, la unul dintre cele mai importante locuri sfinte din zona, Agios Lazaros Church (Biserica Sf Lazar), sau la Muzeul de Arheologie din Larnaca, cu bogatele sale colectii de piese descoperite in regiune, datand din epoca Neolitica pana in cea a stapanirii romane.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com