Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Noua ruta Sibiu - Stuttgart

 
   

Noua ruta Sibiu - Stuttgart
2008-02-07 12:02

Blue Air va atrage in jocul magic al descoperirii a doua urbe europene: Sibiu si Stuttgart. Puteti descoperi atat frumusetea istorica a uneia din Capitalele Culturale Europene, cat si locul unde au fost inventate motocicleta si automobilul pe patru roti. Astfel, din 1 iunie 2008 calatoriti numai cu Blue Air pe noua ruta Sibiu - Stuttgart, in zilele de marti si vineri.

De asemenea, aveti la disponizie 2 noi frecvente pentru cursele Bucuresti - Stuttgart - Bucuresti in perioada 30 martie - 25 octombrie 2008, in zilele de marti si vineri.

Achizitionati acum bilete de avion la preturi incepand de la 1 euro + taxe atat pentru zborurile din Bucuresti cat si pentru cele din Sibiu catre Stuttgart.

Sibiu a cunoscut in ultimii ani o renastere economica si culturala semnificativa, fiind astazi unul dintre orasele cu cel mai mare nivel de investitii straine din Romania. In anul 2007 a fost Capitala Culturala Europeana, impreuna cu Luxembourg. In Sibiu se gasesc numeroase muzee importante care cuprind colectii de arta, pictura, arte decorative, antropologie, istorie, arheologie, istoria tehnologiei si stiinte naturale. In zona sunt multe biserici fortificate construite de colonistii sasi dar si edificii importante dintre care amintim: Turnul Sfatului, Cetatea Sibiului, Turnul Dulgherilor, Turnul gros, Palatul Brukenthal.

Zona orasului Stuttgart este renumita pentru industria sa tehnologizata. Printre cele mai mari companii care au sediul sau o filiala aici se numara Daimler-Chrysler, Porsche, Bosch, Hewlett-Packard, IBM, iar Mercedes Benz tocmai a deschis un muzeu-opera de arta. Aproximativ 4,3 miliarde euro pe an sunt investiti in Regiunea Stuttgart pentru cercetare si dezvoltare, mai mult de 11% din totalul cheltuit in toata tara, aici fiind cea mai mare aglomeratie de organizatii academice, stiintifice si de cercetare din Germania.

Pawel Cybulak




Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com