Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Bucuresti - Arad

 
   

Bucuresti - Arad
2008-03-10 18:21

Blue Air va ofera singura cursa interna Bucuresti - Arad - Bucuresti. Astfel veti putea ajunge din Bucuresti la Arad, in doar 50 de minute. Nu trebuie decat sa achizitionati biletele de avion incepand cu preturi de numai 53 de ron */segment + taxe.Acum nu mai pierdeti timp si bani folosind un mijloc de transport terestru, trebuie doar sa achizitionati biletul pentru noua ruta interna Blue Air: Bucuresti - Arad - Bucuresti.

Zilele de operare pe perioada orarului de iarna (12 martie - 29 martie 2008) sunt: luni, marti, joi, vineri, duminica.
Zilele de operare pe perioada orarului de vara (30 martie - 25 octombrie 2008)sunt: marti, miercuri, joi, sambata, duminica.

Cumparati acum un bilet de avion de la unul din punctele de vanzare Blue Air din tara sau din strainatate, de la orice agentie colaboratoare Blue Air, prin intermediul Call Center sau a site-ului oficial Blue Air si veti fi inscrisi automat in campania “Coboara din avionul Blue Air direct intr-un Logan nou - nout !”,concurs la care lunar poti castiga un autoturism. Aceasta promotie este valabila pana in data de 31 decembrie 2008.Mai multe bilete cumparate, mai multe sanse de castig!

Blue Air va indeamna sa vizitati Aradul, unul dintre cele mai frumoase orase si judete ale Romaniei. Judetul Arad este asezat in vestul tarii, cuprinzand teritorii din Partium si din Banat, situat de o parte si de alta a Muresului si Crisului Alb. In orasul Arad puteti vizita Palatul Cultural, cladirea reprezentand o combinatie de mai multe stiluri: clasic, renascentist italian, gotic francez, baroc francez si roman, Palatul Administrativ, Catedrala Romano-Catolica.

Nu ratati si o mica vizita la Cetatea Aradului. Cladirea a fost ridicata la cererea imparatesei Maria Tereza. Construita in forma de stea cu sase colturi, cladirea era prevazuta cu trei randuri de cazemate subterane si mai multe randuri de santuri. In incinta complexului se gasea o capela care fusese construita o data cu cetatea. Poarta principala si cladirile din interior au fost construita in stil baroc.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com