Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Germanwings inaugurează ruta Cluj Napoca - Koln/Bonn

 
   

Germanwings inaugurează ruta Cluj Napoca - Koln/Bonn
2008-03-27 14:53

Cluj va fi noua destinaţie Germanwings cu plecarea din Köln. Cel de-al doilea oraş din România în care operează compania aeriană devine, astfel, al şaselea oraş partener al metropolei de pe Rhin. Legătura dintre Cluj si Koln se va face de trei ori pe săptămână, începând cu data de 8 Mai 2008.

Germanwings a ales oraşul Cluj ca punct de operare întrucât se încadrează perfect în strategia de dezvoltare a companiei. Germanwings oferă legături către cele mai importante centre de afaceri şi culturale ale Europei, pasagerii companiei fiind în proporţie de 42% călători în interes de afaceri. Astfel, Germanwings creşte constant numărul de rute şi frecvenţa către cele mai importante centre de afaceri din Europa, Cluj fiind oraşul adăugat cel mai recent între destinaţiile companiei.

- Clienţii Germanwings sunt persoane care călătoresc în mod regulat în afara ţării şi caută soluţii eficiente pentru aceasta – atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere al timpului. Pe lângă motivele menţionate, în alegerea unei companii low cost se adaugă şi avantajul de a beneficia de zboruri directe către principalele centre de afaceri. În acelaşi timp, aşteptările clienţilor noştri sunt foarte mari în ceea ce priveşte standardul serviciior oferite, iar Germanwings a demonstrat că zborurile la standarde înalte sunt accesibile oricui, a declarat Andreas Engel, PR Manager Germanwings.

Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2009-05-11 - Traficul de business a crescut cu 10% in 2009
2008-11-12 - Numarul pasagerilor pe rutele din Romania se dubleaza
2007-12-08 - Germanwings: Bucuresti Baneasa - Stuttgart
2007-10-30 - Germanwings vrea să aterizeze la Cluj
2007-03-26 - Curse low-cost Bucuresti - Koln


Booking.com