Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air: baza operationala la Timisoara

 
   

Wizz Air: baza operationala la Timisoara
2008-08-07 12:22

Wizz Air anunta deschiderea celei de-a zecea baze operationale a companiei in Timisoara, incepand cu martie 2009. In urmatorii trei ani, compania va aloca trei aeronave noi Airbus A320 pentru baza din Timisoara si va recruta peste 100 de angajati, investitia depasind 100 milioane de Euro. Timisoara va fi a treia baza operationala a companiei in Romania, dupa Bucuresti si Cluj.

Incepand cu luna decembrie 2008, Wizz Air va opera curse din Timisoara catre Londra, Roma si Dortmund, cu o frecventa de trei pe saptamana, urmand ca, din 11 martie 2009, frecventa zborurilor sa creasca la 4 pe saptamana. De asemenea, odata cu deschiderea bazei operationale in martie 2009, vor fi lansate alte cinci curse.

- Timisoara va deveni a treia baza operationala Wizz Air in Romania. Cu 22 de zboruri saptamanale, Wizz Air va deveni cea mai mare companie low cost din Banat, oferind pasagerilor din regiune cele mai numeroase zboruri si cea mai mare capacitate de transport. Wizz Air isi respecta promisiunile fata de piata din Romania in ceea ce priveste deschiderea de noi baze, lansarea de noi rute si alocarea de noi aeronave. Suntem in grafic in ceea ce priveste obiectivul nostru de a deveni in scurt timp lider pe piata de transport aerian low cost din Romania, declara John Stephenson, Chief Commercial Officer of Wizz Air.

- Aeroportul International urmareste atat cresterea constanta a numarului de pasageri, cat si dezvoltarea de mai multe conexiuni in cadrul Uniunii Europene (si nu numai) in conformitate cu cererea pieţei. De asemenea, suntem interesati in atragerea de cit mai multe companii aeriene care sa opereze pe cel mai mare aeroport regional din Romania. De altfel, in prezent, suntem unul dintre cele mai moderne aeroporturi din tara care beneficiaza de o infrastructura de ultima generatie in domeniul aerian. Prezenta unei companii low cost care opereaza de la Timisoara constituie un plus de atractivitate atat pentru pasageri, cat si pentru agentiile de turism, in conditiile in care cererea pentru astfel de servicii aeriene este in continua crestere. Aeroportul International Timisoara este deschis oricarei companii interesate de demararea unei colaborari in conditiile in care aceasta se ridica la standardele necesare. Consideram ca prezenta companiei Wizz Air la Timisoara va aduce o alternativa benefica in special pentru comunitate, dar si pentru aeroport, din toate punctele de vedere (comercial si economico-financiar), sustine Marian Chivu, Director Operational.

Wizz Air anunta suspendarea pe perioada iernii a zborului intern pe ruta Bucuresti-Cluj. Aceasta cursa va fi reluata incepand cu vara viitoare.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com