Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air îşi dublează capacitatea de transport

 
   

Wizz Air îşi dublează capacitatea de transport
2008-10-02 12:04

Wizz Air anunţă dublarea capacităţii de transport pe rutele din şi înspre România prin alocarea de trei noi aeronave Airbus A320 bazelor operaţionale din România.

Prima aeronavă va fi alocată oraşului Timişoara, a zecea bază operaţională a companiei, ce va fi deschisă la 15 februarie 2009. Baza din Timişoara va fi inaugurată cu o lună mai devreme decât data anunţată iniţial ca urmare a interesului arătat de pasageri. Rute cu plecare din Timişoara vor fi către Londra, Dortmund, Roma, Milano, Veneţia, Barcelona, Paris şi Valencia. De asemenea, compania îşi va extinde operaţiunile în Bucureşti, printr-o nouă aeronavă ce va opera de pe Aeroportul Baneasa. Aceasta va fi a treia aeronavă Airbus A320 alocată bazei operaţionale din Baneasa care va permite creşterea frecvenţei zborurilor pe rutele deja existente, dar şi lansarea de curse către noi destinaţii, precum Paris, Madrid şi Bologna, începând cu martie 2009.

Baza operaţională din Cluj-Napoca va fi dotată cu cea de-a doua aeronavă începând cu 1 mai 2009. De asemenea, Wizz Air anunţă creşterea frecvenţei curselor operate, precum şi lansarea de zboruri către destinaţii noi - Paris, Madrid, Bologna şi Veneţia.

- Această extindere reprezintă un pas important în efortul nostru de a obţine şi a susţine poziţia de lider de piaţă în România. Wizz Air operează cel mai eficient din punct de vedere al costurilor cea mai tânără şi cea mai modernă flotă de aeronave faţă de oricare altă companiei aeriană din România, ceea ce ne permite să oferim cele mai mici preţuri pasagerilor din România, declară József Váradi, Chief Executive Officer of Wizz Air.

- Am încredere că procesul de consolidare a industriei aviatice va oferi şi mai multe oportunităţi pentru Wizz Air, aceasta fiind baza deciziei noastre de a livra mai devreme decât planurile iniţiale o parte dintre aeronave şi de a grăbi extinderea în anumite pieţe, aşa cum este România, a adăugat József Váradi.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com