Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Prima zi de low cost pe Otopeni, fără îmbrânceli

 
   

Prima zi de low cost pe Otopeni, fără îmbrânceli
2008-10-03 21:52

Preluarea zborurilor low cost de pe Aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa) pe Henri Coandă (Otopeni) s-a desfășurat ieri fără întârzieri semnificative.

Doar o mână de pasageri rătăciți, care nu știau despre mutare, s-au oprit, în drum spre Otopeni, la Băneasa ca să ceară lămuriri. Până pe 12 octombrie, Aeroportul Aurel Vlaicu va fi închis pentru lucrări de întreținere. Avioanele companiilor care operau aici își iau zborul de pe Otopeni. La terminalul de plecări de la Otopeni, cozile cele mai mari sunt la cursele low cost. E ora 15.00 și, în fața unui birou de check in pentru Napoli, câteva zeci de călători așteaptă la o coadă să-și predea bagajele. E oră de vârf, dar lumea nu se calcă pe picioare. Cei mai mulți spun că știau de ceva vreme despre mutare.

Am primit un SMS pe telefon de la companie, în care mi-au spus că zborul meu va fi de pe Otopeni, nu de pe Băneasa, spune un pasager. De alături, o doamnă bine perogenată, cu o privire ușor obosită, aprobă din cap. Și pe mine m-au anunțat pe telefon încă de când eram în Italia!, zice cu un aer plin de mândrie. Bine că se mai gândesc și la noi! De ce să nu fie bună și modernizarea de la Băneasa? Atâta vreme cât știm și noi, n-are ce rău să facă, adaugă și Tudorița, menajera din România a unui bătrân italian.

Dacă-l întrebi pe tânărul pasager Valentin cum se simte pe Otopeni, primești un răspuns ușor blazat: La fel ca pe Băneasa. Nu că Aeroportul Henri Coandă ar fi ajuns, peste noapte, la dimensiunile celui de la Băneasa, ci pentru că vede în jur o grămadă de călători gata de îmbarcare pe acelaș i avion low cost care de obicei își ia zborul de la Băneasa.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2010-03-12 - Air Berlin, cursa saptamanala München-Constanta
2009-04-29 - Baneasa estimeaza afaceri in crestere cu 25%
2009-02-25 - Cursă aeriană București - Alexandroupolis
2009-01-23 - Companiile low-cost cauta angajati
2009-01-22 - Italienii fac aeroport la Deva


Booking.com