Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Cursa aeriana suplimentara spre Bucuresti

 
   

Cursa aeriana suplimentara spre Bucuresti
2008-10-15 14:12

Compania aeriana Air Moldova lanseaza din 27 octombrie o cursa suplimentara pe ruta Bucuresti - Chisinau, care va fi operata in ziua de joi a fiecarei saptamani, potrivit agentiei DECA-press, citata de NewsIn.

Reprezentantii companiei Air Moldova au precizat ca noua cursa va fi functionala incepand cu 27 octombrie, informeaza NewsIn.

Compania aeriana efectueaza zboruri directe spre Bucuresti de 5 ori pe saptamana - in zilele de luni, miercuri, vineri, sambata si duminica.

Air Moldova este cel mai mare operator aerian pe piata moldoveneasca, detinand aproximativ 50% din transporturile aeriene din Republica Moldova.

In prezent, lista curselor operate de Air Moldova include 15 destinatii directe: Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucuresti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milan, Paris, Praga, Moscova si Sankt-Petersburg.

In perioada ianuarie-septembrie 2008, Air Moldova a transportat peste 316.000 de pasageri, in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor companiei.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:Booking.com