Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Myair: Antonio Iervolino, directorul general

 
   

Myair: Antonio Iervolino, directorul general
2008-11-10 15:29

Antonio Iervolino, directorul general al My Air, a explicat pentru DailyBusiness.ro ce inseamna parteneriatul cu Sky Europe pe piata globala si pe piata romaneasca, si de ce compania a ales sa deschida o filiala in Romania.

My Air va transporta 500.000 de pasageri pe rutele din si inspre Romania in 2008, numar aproximativ egal cu cel din 2007, iar prin parteneriatul strategic cu linia aeriana slovaca Sky Europe compania estimeaza ca va transporta in urmatoarele 18 luni peste 1 mil. de pasageri. De asemenea, acest parteneriat strategic va insemna o reducere a costurilor de 25% pentru cele doua companii.

DB: Acest parteneriat cu SkyEurope este unul care vizeaza supravietuirea sau suprematia la nivel global?

Antonio Iervolino : Nu este un parteneriat nici pentru supravietuire, nici pentru suprematie, ci pentru consolidare. Nu vrem sa fim un pericol pentru concurenta. Noi cautam in continuare noi aliante, ca si bancile sau alte companii, pentru ca este un element in plus de siguranta.

DB: Totusi, ati realizat acest parteneriat intr-o perioada de criza.

Antonio Iervolino: Perioadele de criza sunt si perioadele in care apar cele mai mari oportunitati, noi dorim sa profitam de astfel de posibilitati. Intr-adevar, pe piata exista aceasta tendinta de concentrare a liniilor aeriene in contextul crizei. In ceea ce priveste parteneriatul cu Sky Europe, noi am demarat primele discutii in acest sens in urma cu 2 ani si jumatate, si l-am finalizat acum tocmai pentru a profita de anumite oportunitati de pe piata si de a ne consolida in contextul acestei crize.

DB: Pe piata romaneasca, prin acest parteneriat, va veti apropia de primii doi jucatori de pe piata, Blue Air si Wizz Air. Vreti sa va luptati pentru pozitia de lider ?

Antonio Iervolino: Avem o relatie foarta buna cu Blue Air, colaboram foarte bine, mai ales ca firmele noastre s-au infiintat aproximativ in acelasi timp, iar cu Wizz Air nu avem inca o colaborare. Oricum noi nu vrem neaparat sa-i depasim pe acesti jucatori, prin acest parteneriat intram in joc, dupa aceea piata va hotari.

DB: La ce nivel colaborati cu Blue Air?

Antonio Iervolino: Ne protejam pasagerii reciproc (daca o cursa a uneia dintre cele 2 companii este anulata sau are intarzieri, in functie de programul celeilalte linii aeriene si de locurile disponibile, pasagerii pot fi redistribuiti - n.r.), colaboram ca fratii. In plus si personal cu domnul Nelu Iordache (proprietar Blue Air - n.r.) si domnul Racaru (director general Blue Air - n.r.) am o relatie apropiata.

DB: Domnul Racaru a declarat, anterior, intr-un interviu acordat DailyBusiness.ro, ca va considera principalii competitori de pe piata low-cost romaneasca. Cum comentati ?

Antonio Iervolino: Si noi consideram Blue Air principalul competitor.

DB: Cine vor fi actionarii romani ai filialei locale My Air, sunt oameni din industrie?

Antonio Iervolino: Purtam negocieri cu o persoana juridica, companie aeriana, insa nu pot da nume.

DB: De ce acest parteneriat ?

Antonio Iervolino: Pentru ca ne simtim ca acasa aici, iar Romania este principala piata externa pentru My Air.

dailybusiness.ro
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2008-06-16 - Lufthansa: Karsten Benz
2007-10-24 - Invitatul pasagair.ro: Edgardo Badiali
2007-04-24 - Interviul cu Tim Clark - Emirates
2007-04-01 - Wizz Air: Natasa Kazmer


Booking.com