Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Cumpără biletul Blue Air la BancPost

 
   

Cumpără biletul Blue Air la BancPost
2007-02-24 18:22

Blue Air Transport Aerian si Bancpost anunta incheierea unui acord prin care biletele de avion rezervate la Blue Air se vor putea plati incepand cu 1 martie a.c. la orice sucursala Bancpost din Romania. Traind intr-o lume in continua miscare unde timpul este pretios, Blue Air introduce seviciul de rezervare a biletelor de avion venind in intampinarea clientilor sai, dand dovada de flexibilitate si dinamism. Mecanismul acestui serviciu este foarte simplu: clientul da un telefon la Call Center-ul Blue Air si isi rezerva biletul de avion pentru destinatia dorita, iar in maxim 72 de ore plateste contravaloarea biletului la oricare dintre sucursalele Bancpost din tara. Astfel, clientii Blue Air au posibilitatea de a alege sa plateasca biletul de avion la sucursala Bancpost cea mai apropiata, avand la dispozitie peste 200 de locatii in Bucuresti si in tara.

Prin introducerea acestui serviciu Blue Air devine compania low-cost cu cel mai mare timp de gratie pentru plata unui bilet de avion rezervat care opereaza in Romania.

- Intotdeauna Blue Air a incercat sa vina pe piata de transport aerian cu produse care multumeasca clientii, oferind servicii complete si competitive. Sub deviza avem -timp sa platim- introducem optiunea de rezervare a biletului de avion. Este foarte simplu si accesibil sa-ti faci planuri de calatorie. Dand un telefon la Call Center-ul Blue Air, in 2 minute ai locul in avion rezervat. De asemenea, poti merge la unul dintre cele 8 sedii Blue Air (Ambasador, Baneasa, Bucuresti Mall, Mosilor, Plaza Romania, Unirea, Arad, Bacau) pentru rezervare. Plata biletului se poate face la sucursalele Bancpost din Romania in maxim 72 de ore de la momentul rezervarii. Am ales Bancpost datorită gradului înalt al serviciilor oferite și a promptitudinii cu care este asigurat suportul pentru clienți - spune Florentina Ivan, Director Marketing Blue Air Transport Aerian.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com