Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Sfârșitul liniei aeriene Volare

 
   

Sfârșitul liniei aeriene Volare
2009-01-20 12:13

Linia aeriană italiană Volare și-a încheiat activitatea. - Portalul Internet al transportatorului aerian este automat redirecționat pe pagina de Internet a companiei Alitalia - ne informează utilizatorii portalului Pasagair.ro.

Liniile aeriene și-au întrerupt deja odată activitatea operațională și comercială, declarând falimentul la data de 19 noiembrie 2004, dar apoi au revenit pe piață.

Într-adevăr, după tastarea adresei de Internet nu ne-a apărut portalul companiei Volare ci pagina Alitalia – proprietarul liniei aeriene low-cost. Din păcate nu am reușit să intrăm în contact cu reprezentanții companiei Volare, iar reprezentanții Alitalia nu ne-au oferit niciun fel de informații despre situația acestei linii low-cost.

Neoficial, se spune că administrația „noii Alitalia” ar fi renunțat la marca Volare, incluzând flota acesteia în structura „noii Alitalia”.

În luna noiembrie 2008, liniile aeriene Volare au întrerupt cursele de la aeroportul din Timișoara la Milano. Cursa de la Milano va demara la data de 11 martie 2008, iar transportatorul care o va deservi va fi Wizz Air, utilizând aeroportul Milano-Bergamo.

Aeroportul „Traian Vuia”din Timișoara a intentat un proces mai multor linii aeriene – printre care Volare – pentru recuperarea unor datorii de 150 000 EUR.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2007-12-28 - Low-costul Volare Web va opera pe aeroportul Timisoara
2007-12-14 - Volare: Timisoara - Milano Malpensa


Booking.com