Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air face naveta la Arad

 
   

Wizz Air face naveta la Arad
2009-03-31 10:17

Compania aeriană low cost Wizz Air continuă să opreze cursele de Timișoara de pe aeroportul din Arad până duminică, 5 aprilie, deși ar fi trebuit să revină la normal miercuri, 25 martie. Zborurile au fost transferate din 18 martie, ca urmare a începerii unor lucrări de reabilitare a pistei Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Cin cauza lucrărilor, s-a interzis accesul aeronavelor mai grele de 50 de tone, singura companie afectată fiind Wizz Air, care operează cu avioane Airbus 320. Reabilitarea pistei costă 2 milioane de euro și se face pe cheltuiala exclusivă a aeroportului timișorean.

Pentru că lucrările au fost prelungite, Wizz Air va continua să opereze din județul învecinat până duminică, 5 aprilie, inclusiv, susține Iulia Goagă, purtătorul de cuvânt companiei.

„Lucrările s-au extins mai mult decât am estimat inițial, tot ce știm acum este că situația mai durează până duminică, 5 aprilie, la ora 12,30”, punctează Carmen Stoica, purtătoarea de cuvânt a aeroportului timișorean.

Pe lângă nemulțumirea pasagerilor, angajații aeroportului arădean vin și ei cu porția de supărare: ca să poată face față traficului aglomerat și numărului mare de călători, toți angajații au fost convocați la serviciu, chiar dacă se aflau în concedii de odihnă.

Până duminică toți pasagerii care au de efectuat călătorii cu aeronavele roz sunt așteptați pentru îmbarcare în Arad, pe cheltuială proprie. Wizz Air nu reușește să asigure transportul decât pentru pasagerii care se întorc din călătorii în străinătate și care sunt îmbarcați imediat după aterizare în autocare și transportați la Timișoara.

Potrivit etimărilor, delocarea curselor Wizz Air afectează în medie 5.500 de pasageri săptămânal.

EVZ
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com