Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Tarom reia zborurile catre Amsterdam

 
   

Tarom reia zborurile catre Amsterdam
2009-05-27 22:52

Compania aeriana Tarom va relua, din data de 6 iunie 2009, cursele Bucuresti - Amsterdam, dupa 5 ani de absenta de pe aceasta ruta.

Acordul va intra in vigoare la 1 iunie 2009 si va permite celor doua linii aeriene sa-si extinda oferta catre clientii lor: atat KLM, cat si Tarom vor putea oferi servicii de transport, sub numar de zbor propriu, pe rute operate de celalalt partener.

Pasagerii vor avea la dispozitie 4 curse zilnice intre Bucuresti si Amsterdam, dupa ce noua frecventa a companiei aeriene romane se va adauga celor 3 zboruri, deja operate de compania olandeza.

Prin reintroducerea zborurilor dinspre Bucuresti catre aeroportul Schiphol din Amsterdam,Tarom continua dezvoltarea retelei sale de rute. Aceasta cuprinde 34 de destinatii internationale, in 20 de tari din Europa, America de Nord si Orientul Mijlociu si 11 destinatii interne.

- Acordul code share semnat cu compania olandeza KLM reprezinta un pas inainte pentru intrarea noastra in Alianta SkyTeam, afirma directorul general al companiei, Ruxandra Brutaru.

Tarom se va alatura in anul 2010 Aliantei SkyTeam, din care face parte si compania KLM.

- Pasagerii KLM vor avea mai multe posibilitati de a calatori catre Romania, din diverse puncte ale lumii. Membrii programului de fidelitate “Flying Blue” vor putea acumula mile pe cursele Tarom care sunt vandute si sub numar de zbor KLM iar pasagerii liniei aeriene romane vor avea acces la intreaga retea de rute a companiei olandeze, de pe aeroportul din Amsterdam, a declarat directorului executiv comercial al KLM, Erik Varwijk.

In baza acordului de cooperare code share, KLM va putea sa comercializeze - sub numar de zbor propriu - si destinatii interne operate de Tarom, pe rutele Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-06-26 - Tarom: Iasi- Madrid
2016-06-03 - Tarom inaugureaza o noua destinație in orarul de vara
2010-04-05 - Zboruri directe de la București și Cluj la Constanța
2010-03-15 - București - Barcelona din cauza unei probleme tehnice minore
2010-03-02 - Tarom începe operarea către Nisa


Booking.com