Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air continuă să crească în România

 
   

Wizz Air continuă să crească în România
2009-06-01 23:47

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fair din centrul și estul Europei a transportat în primele patru luni ale anului mai mult de jumătate de milion de pasageri pe rutele din și spre România. Acest număr reprezintă o creștere cu 96% față de aceeași perioadă a anului anterior. Totodată, compania estimează că va transporta 690.000 de pasageri din și spre România în primul semestru, ilustrând un progres clar către atingerea obiectivului de dublare a numărului de pasageri transportați în România în 2009.

- Ne-am dezvoltat în România prin lansarea de noi rute, deschiderea de noi baze și alocarea de noi aeronave. Astfel, Wizz Air a devenit lider de piață pe segmentul de transport aerian low-cost din România în doar doi ani de la inaugurarea primei baze operaționale la București. Ultimele rezultate ilustrează clar evoluția companiei pe plan local și faptul că ne vom atinge obiectivul de a transporta 1,7 milioane pasageri în 2009 a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communications și Public Affairs Wizz Air.

În pofida situației macro economice dificile, Wizz Air și-a pus în aplicare planurile pentru 2009 în România și a lansat cea de-a treia bază operațională la Timișoara (și noi zboruri spre Barcelona, Milano, Valencia, Veneția și Paris), a alocat două noi aeronave Airbus 320 bazelor din București și Timișoara (a treia va urma în iunie în Cluj-Napoca), a dublat capacitatea de transport în România și a crescut numărul de angajați.

În prezent, Wizz Air operează din România mai mult de 100 de zboruri (tur-retur) săptămânal, către 13 destinații. Pasagerii pot accesa servicii de transport rapide, sigure și de încredere la tarife pornind de la 50 de lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, de la Timișoara la Veneția sau 90 de lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, de la București la Roma.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com