Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > O nouă destinație Blue Air: Sibiu - Londra

 
   

O nouă destinație Blue Air: Sibiu - Londra
2009-08-03 17:54

Clienții Blue Airpot achiziționa bilete pentru cursele din iarnă 2009-2010 pe noua rută Sibiu - Londra. Orarul de iarnă al Blue Air este valabil în intervalul 25 octombrie 2009-27 martie 2010.

Pasagerii Blue Air își pot achiziționa deja bilete pentru această nouă destinație, costul acestora fiind extrem de accesibil în cazul achiziționării cu câteva luni în avans. Astfel, clienții Blue Air pot zbura pe ruta Sibiu-Londra în condiții foarte avantajoase, prețul biletelor începând de la 52 euro*/segment cu taxe incluse.

Cursa Blue Air va zbura pe ruta Sibiu-Londra și retur în zilele de joi și duminică ale fiecărei săptămâni, după cum urmează:

Zborurile către destinația Londra sunt acum operate de Blue Air de pe trei aeroporturi naționale, cel din București (destinația Londra-Stansted), Bacău (Londra-Luton) și Sibiu (Londra-Stansted).

- Până în acest moment Blue Air opera din Sibiu cinci destinații directe: Madrid, Stuttgart, Koln, Roma și Milano. La acestea cinci se va adăuga începând cu 25 octombrie cea de-a șasea cursă directă, ce are ca destinație Londra, declară Adrian Ionașcu, Director General Blue Air. - Compania noastră operează pe aeroportul din Sibiu de aproximativ un an de zile, reușind într-un interval scurt să putem satisface cerințele clienților noștri și veni acum cu un număr de șase destinații. Atenția noastră este îndreptată către pasagerii din Sibiu, urmând ca în perioada imediat următoare să continuăm extinderea numărului de destinații disponibile, mai declară Directorul General Blue Air.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-07 - BlueAir este cea mai mare companie aeriana romaneasca
2016-06-20 - Cluj Napoca - Birmingham, noua destinatie Blue Air
2010-12-19 - Blue Air: Bacau - Dublin
2010-04-03 - Prima baza operationala din afara Romaniei
2009-08-14 - Blue Air concureaza CFR pe ruta Bucuresti - Cluj


Booking.com