Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Un nou director operațional la Wizz Air

 
   

Un nou director operațional la Wizz Air
2009-10-26 16:09

Wizz Air, ce mai mare companie aeriană low fare – low cost din România și din Europa Centrală și de Est anunță numirea lui Chris Collins în funcția de Chief Operating Officer, începând cu luna viitoare.

Chris este originar din Statele Unite ale Americii unde și-a dezvoltat cariera în industria transporturilor aeriene. După ce a activat timp de 15 ani în diferite posturi manageriale pentru People Express, Continental Airlines și subsidiarele, a intrat în sectorul low cost alături de JetBlue ca Senior Operations Manager, fiind unul dintre primii angajați ai companiei în 1998. După 7 ani alături de JetBlue, în ultimii 4 ani Chris a deținut poziția de Chief Operating Officer la Frontier Airlines.

„Venirea lui Chris la Wizz Air este un alt moment important în consolidarea poziției de lider a companiei noastre și a managementului compus din oameni talentați, pentru a genera creșterea prognozată, bazată pe eficiența costurilor. Planul nostru este de a alcătui în următorii 8 ani o flotă Wizz Air compusă din 132 avioane, de la 26, câte avem în momentul de față, având la bază comenzile anunțate anterior pentru aeronavele Airbus A320. Chris va aduce experiența dezvoltării unei companii, noi idei pentru operațiunile zilnice Wizz Air, dar și dezvoltare strategică și capital intelectual” a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com