Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Air Berlin, cursa saptamanala München-Constanta

 
   

Air Berlin, cursa saptamanala München-Constanta
2010-03-12 16:39

Air Berlin, cea de-a doua companie aeriana ca marime din Germania, va introduce din 18 mai o cursa charter spre Romania, care va zbura de la aeroportul din München in fiecare marti catre Constanta, ca parte a protocolului de promovare a litoralului romanesc, semnat cu Asociatia Litoral–Delta Dunarii. Air Berlin, cursa saptamanala München-Constanta

Asociatia Litoral–Delta Dunarii si compania aeriana Air Berlin au semnat miercuri, cu ocazia bursei internationale de turism ITB Berlin, un protocol de promovare in comun a litoralului romanesc, a anuntat Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale (MDRT).

"Este primul pas al unei colaborari pe care o consideram de bun augur, speram ca in anii viitori tot mai multi turisti nemti sa fie interesati de litoralul romanesc, in conditiile in care au acum la dispozitie o cursa aeriana directa", a declarat secretarul de stat Sorin Munteanu, cu ocazia semnarii protocolului, citat de NewsIn.

De asemenea, in cadrul bursei internationale de turism ITB Berlin, secretarul de stat Sorin Munteanu a avut, miercuri, la standul Romaniei, o serie de intalniri cu tour-operatorii germani TUI, DerTour si ITS.

Potrivit MDRT, operatorii germani s-au aratat interesati de mentinerea Romaniei, in urmatorii ani, in cataloagele lor, precum si de posibilitatile de extindere si de dezvoltare a acestui gen de actiuni de promovare pe piata germana.

Reprezentantii ministerului si-au declarat intentia de a sprijini, in continuare, promovarea destinatiilor turistice romanesti in Germania, considerata cea mai importanta piata de turism, precum si pe alte piete internationale.

In acest sens, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va initia, la ITB Berlin, discutii si cu alti operatori, precum TUI Scandinavia.

"Vom incepe discutiile pe piata scandinava, cu intentia de a readuce in Romania turistii din aceasta zona. In acest sens, speram sa realizam, in viitorul apropiat, un parteneriat cu TUI Scandinavia, avand in vedere experienta pozitiva a colaborarii cu TUI Germania, initiata la Berlin acum un an de ministerul turismului", a declarat Sorin Munteanu. Romania este prezenta, in perioada 10-14 martie 2010, la Bursa Internationala de Turism de la Berlin, cu un stand organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, stand care gazduieste 40 de expozanti (tour-operatori, hotelieri, asociatii de promovare a turismului si transportatori).
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2009-04-29 - Baneasa estimeaza afaceri in crestere cu 25%
2009-02-25 - Cursă aeriană București - Alexandroupolis
2009-01-23 - Companiile low-cost cauta angajati
2009-01-22 - Italienii fac aeroport la Deva
2009-01-16 - Un Airbus s-a prăbușit în râul Hudson la New York


Booking.com