Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air: serviciul de check-in on-line

 
   

Wizz Air: serviciul de check-in on-line
2010-03-09 16:43

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare – low cost din România și din Europa Centrală și de Est a lansat recent serviciul de check-in on-line, valabil pentru toate cele trei baze operaționale ale companiei: București, Cluj-Napoca și Timișoara, precum și din Tîrgu Mureș. Noul serviciu este introdus treptat pentru toate aeroporturile de unde operează Wizz Air și va fi disponibil în întreaga rețea a companiei până la 1 aprilie 2010. Web check-in va economisi timp și bani atât pentru pasageri, cât și pentru Wizz Air.

“Suntem mândri să lansăm în premieră pentru companiile aeriene cu baze în România un serviciu de check-in on-line. Succesul acestuia este sigur, din ce în ce mai mulți pasageri alegând să efectueze check-in-ul în mod confortabil, de la propriul calculator și economisind astfel timpul petrecut la aeroport pentru această procedură. Odată ce vom lansa acest serviciu în toate aeroprturile, estimăm că 90% dintre pasageri vor realiza check-in-ul on-line” a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Pasagerii pot utiliza serviciul accesând wizzair.com începând cu șapte zile, până la 3 ore înaintea decolării zborului aferent. Dacă pasagerul călătorește doar cu bagaj de mână atunci acesta se poate prezenta direct la controlul de securitate. În cazul în care călătorul are bagaje pe care dorește să le lase la cală va trebui să treacă întâi pe la punctul de predare al bagajelor de cală. Check-in-ul on-line nu va afecta în niciun fel restul procedurilor de îmbarcare, pasagerii fiind rugați să se prezinte la poarta de îmbarcare cu cel târziu 30 de minute înainte ora programată pentru plecare.

Ca parte din angajamentul companiei de a reduce costurile și de a oferi servicii și mai accesibile pasagerilor, Wizz Air va introduce o taxă pentru check-in la aeroport începând cu 1 aprilie 2010. Dacă se va opta pentru check-in la aeroport în momentul rezervării taxa va fi de 21 RON, iar dacă se va opta pentru check-in direct la aeroport, în ziua plecării, se va achita o taxă de 42 RON. Serviciul de check-in on-line va fi gratuit și va rămâne cel mai eficient mod de a realiza procedura de check-in.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com