Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Pasagair începe vânzarea biletelor de avion

 
   

Pasagair începe vânzarea biletelor de avion
2010-04-21 14:37

Portalul de Internet pasagair.ro își începe colaborarea cu departamentul din România al companiei eSky.ro, având ca țel permiterea rezervării biletelor de avion, atât a celor ieftine cât și a celor cu liniile tradiționale, achiziționarea de asigurări pe perioada călătoriei și a serviciilor hoteliere – toate pentru utilizatorii de Internet. De astăzi, în portalul pasagair.ro, în afara informațiilor actuale aviatice de pe piața română, pasagerii vor putea rezerva biletele de avion într-un mod foarte simplu.

- Este un pas natural în dezvoltarea portalului Pasagair.ro, care trebuie să faciliteze utilizatorilor rezervarea biletelor, a asigurărilor și a hotelurilor – a spus Paweł Cybulak, proprietarul portalului.

- Ne bucurăm că putem să oferim soluții noi pentru portalul Pasagair.ro – a spus Marius Turbatu, directorul companiei esky.ro. - Colaborarea până în prezent cu portalul geamăn Pytnik.bg ne permite să credem că succesul portalului bulgar se va repeta și în România. În baza contractului încheiat, pe pagina pasagair.ro va fi instalat un motor de căutare a biletelor bazat pe platforma al cărei autor este eSKY Travel Search. În afara accesului la platforma de rezervare, utilizatorii pasagair.ro vor avea de asemenea posibilitatea de rezervare telefonică a biletelor prin accesarea call center eSKY.ro..

Pasagair.ro va da la dispoziția clienților o linie verde specială. La numărul de telefon 031 100 3786 veți putea acum rezerva bilete de avion și veți putea efectua orice fel de schimbări în rezervări.

Pawel Cybulak
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2008-11-04 - Henri Marie Coandă - pionier al aviaţiei
2008-04-24 - Cea mai bună linie aeriană din România a fost alesă
2007-11-24 - Alegem cea mai bună linie!
2007-10-27 - Toamna in spaiul aerian romanesc
2007-03-26 - Emirates în România în 2008


Booking.com