Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air: Asigurarea de întârziere

 
   

Wizz Air: Asigurarea de întârziere
2010-05-04 14:41

Wizz Air introduce asigurarea de întârziere – un nou serviciu care demonstrează faptul că este una dintre cele mai punctuale linii aeriene europene. Conform asigurării, în cazul unor întârzieri mai mari de două ore, pasagerii vor primi un credit de 420 RON pe care îi pot folosi la achiziționarea de noi bilete Wizz Air sau produse adiționale.

- Asigurarea de întârziere este cu adevărat un serviciu inovativ. Reprezintă garanția calității zborurilor Wizz Air și acoperă toate tipurile de întârziere, inclusiv cele cauzate de evenimente care nu se află în controlul Wizz Air, cum sunt condițiile meteo nefavorabile sau grevele, a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communication și Public Affaris Wizz Air.

Asigurarea de întârziere poate fi achiziționată foarte ușor, online, în momentul rezervării biletului sau ulterior, folosind opțiunea de adăugare a unui nou serviciu pe wizzair.com sau prin call-center-ul local, cu până la două zile înaintea plecării. Tariful acestui serviciu este de 42 RON/pe zbor/pasager.

Pentru a putea folosi asigurarea de întârziere, pasagerii trebuie să aibă un cont Wizz Air, care se crează automat de sistem în momentul înregistrării pe site-ul wizzair.com, iar zborul să aibă o întârziere de două sau mai multe ore față de ora programată de aterizare. Creditul de 420 RON va fi transferat automat în contul pasagerului înregistrat în curs de 7 zile de la întârzierea zborului și este valabil pentru un an de la primirea sumei.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com