Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air: București - Larnaca și Malaga

 
   

Wizz Air: București - Larnaca și Malaga
2010-10-17 01:38

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost/low-fare din Europa Centrală și de Est anunță creșterea semnificativă a capacității de transport din București, consolidându-și poziția pe baza dezvoltării dinamice și consistente.

Începând cu 15 decembrie 2010, Wizz Air va valorifica succesul de pe piața locală, alocând cea de-a 5-a aeronavă Airbus A320 complet nouă, bazei operaționale din București. Totodată, compania va crește frecvențele spre majoritatea destinațiilor cum ar fi Barcelona (Spania), Milano-Bergamo (Italia), Roma-Ciampino, Catania, Napoli, Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Londra-Luton (Marea Britanie), Madrid sau Valencia. Noua aeronavă va permite și lansarea unor noi zboruri spre Larnaca și Malaga (prima destinație din 15 decembrie iar cea de-a doua din vara 2011).

“Modelul de business potrivit a dovedit încă o dată că poate furniza rezultate excepționale. Suntem foarte mulțumiți de performanțele din România. Succesul nostru dovedește importanța vitală a controlului costurilor și a situației favorabile a lichidităților, cele două elemente de bază care deosebesc modelul folosit de Wizz Air. În calitate de lider al pieței aeriene din România, Wizz Air va rămâne dedicată susținerii creșterii constante a cererii pe piața de transport aerian din România” – a declarat John Stephenson, Vicepreședinte Wizz Air.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com