Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Programul Airport visit tour

 
   

Programul Airport visit tour
2010-09-27 23:30

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti lanseaza, in aceasta toamna, programul AIRPORT VISIT TOUR. Programul se deruleaza la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si are o frecventa bilunara (a doua vineri si ultima sambata din luna). Participarea la acest program se face numai pe baza unei inscrieri prealabile, prima vizita urmand a se desfasura vineri, 8 octombrie 2010.

Programul a fost creat ca urmare a succesului inregistrat de actiunile anterioare derulate sub genericul „Porti Deschise la Aeroport” (octombrie 2009 si iulie 2010), precum si al interesului manifestat de profesori si educatori care au dorit, de-a lungul timpului, sa ofere invataceilor ocazia de a afla lucruri interesante despre aviatia civila romana si internationala.

Prin acest demers, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti isi manifesta deschiderea catre public, in scopul facilitarii cunoasterii si intelegerii specificului activitatii aeroportuare (rolul si importanta aeroportului in transportul aerian, distinctia aeroport-companie aeriana, activitati specifice de aeroport etc.).

Programul este dedicat atat pasionatilor, cat si celor care doresc sa se initieze in lumea fascinanta a aviatiei. Vizitele sunt ghidate si vizeaza atat zona de operatiuni aeriene, cat si terminalele de pasageri. Participantii vor afla lucruri interesante despre operatiunile la sol (tractare/push back, dirijarea aeronavelor la sol), despre infrastructura de aeroport (piste, platforme de stationare aeronave, terminale de pasageri, sisteme de imbarcare/debarcare prin aviopunti etc.), despre meseriile specifice unui aeroport si, de asemenea, despre utilajele si echipamentele aeroportuare, pe care le pot vedea in actiune.

Programul se adreseaza in primul rand unitatilor de invatamant, dar in egala masura raspunde si solicitarilor individuale sau familiilor, prin varianta open.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2009-01-26 - Aeroportul Băneasa se închide noaptea
2009-01-25 - Fluxul pasagerilor pe aeroportul Baneasa
2007-12-04 - Patriciu isi face terminal VIP pe Baneasa
2007-09-07 - S-a redeschis aeroportul Baneasa
2007-09-07 - Aeroportul Baneasa se redeschide...


Booking.com