Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Trafic normal pe Aeroportul Timișoara

 
   

Trafic normal pe Aeroportul Timișoara
2010-12-14 23:40

Condițiile meteo nu au afectat operațiunile pe Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia. Traficul se desfășoară în parametrii optimi. Încă de la primele ore ale zilei, utilajele de dezăpezire au acționat pentru curățarea pistei și a suprafețelor de mișcare.

Plugurile au îndepărtat stratul de zăpadă de câțiva centimetri care a acoperit pista de aterizare-decolare. De asemenea, a fost curățată platforma de parcare a avioanelor. Operațiunea a fost realizată în intervalul orar 05.00-07.00 și 10.00- 11.30. Utilajele sunt pregătite să intervină în cazul în care va continua să ningă. Toate aeronavele care au operat în această dimineață au solicitat operațiuni de degivrare conform procedurilor standard. Degivrarea este procedura prin care cristalele de gheață, gheața, țurțurii și zăpada sunt îndepărtate de pe fuselajul unei aeronave. Operațiunea se realizează înaintea decolării aeronavei întrucât depunerile de gheață pot provoca blocarea componentelor mobile, eleroanelor, mecanismelor de funcționare a flapsurilor și pot duce la modificarea caracteristicilor de stabilitate și control ale aeronavei.

Din cauza procedurilor de degivrare pot apărea întârzieri minore, față de orarul anunțat. Informăm călătorii că principala noastră grijă este siguranța pasagerilor și a aeronavelor și că se acționează în permanență pentru a asigura condiții de securitate maximă pentru operațiunile desfășurate pe Aeroportul Internațional Timișoara- Traian Vuia.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2010-11-26 - Lecții deschise la Aeroportul Timișoara
2009-07-29 - Sistem performant de management al bagajelor
2009-07-08 - Raportul activității Aeroportului Timișoara
2009-05-24 - Numarul pasagerilor a stagnat in primele patru luni din 2009
2009-04-09 - Aeroportul Timișoara trece la programul de vara


Booking.com