Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air reduce operațiunile din Cluj

 
   

Wizz Air reduce operațiunile din Cluj
2011-04-14 16:14

Wizz Air, cea mai mare companie low fare – low cost din România și din Europa Centrală și de Est a anunțat azi că va reduce capacitatea de transport de la Aeroportul Cluj-Napoca cu 26%. Operațiunile vizate urmează să fie mutate la Aeroportul Tîrgu Mureș.

Deciza a fost luată în urma recentelor divergențe cu managementul Aeroportului Cluj-Napoca, care a deschis discuția referitoare la contractul existent și a anunțat introducerea unor noi taxe de aeroport. Compania a punctat clar faptul că noile condiții vor determina reducerea operațiunilor din Cluj și alocarea respectivei capacități de transport în Tîrgu-Mureș.

În același timp, Wizz Air va reduce flota compusă din trei aeronave de la baza operațională din Cluj cu un aparat Airbus A320, pe care îl va muta la Aeroportul Tîrgu-Mureș pentru a devansa deschiderea celei de-a 15-a baze acolo, aceasta urmând să devină operativă pe 5 mai, față de 16 iunie, data anunțată inițial.

Îndemnăm pasagerii noștri să verifice constant site-ul wizzair.com pentru ultimele noutăți. Wizz Air le va oferi pasagerilor de pe zborurile afectate de mutare posibilitatea rezervării unui loc pe noua rută sau opțiunea returnării contravalorii biletelor.

“Rămânem dedicați obiectivului de a oferi pasagerilor noștri cele mai scăzute tarife posibile. Dacă un aeroport va crește taxele pentru orice motive noi vom reacționa pentru a ne proteja călătorii de costuri și tarife mai mari” – a declarat John Stephenson, Vicepreședinte Wizz Air. “Este greu de înțeles de ce aeroportul din Cluj crește taxele în mijlocul crizei economice în România, pierzând un sfert de milion de pasageri și punând în pericol sute de locuri de muncă din regiune” a adăugat acesta.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com