Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Tarom: Iasi- Madrid

 
   

Tarom: Iasi- Madrid
2016-06-26 18:02

Aeroportul International Iasi a inaugurat pe 25 iunie a.c. primul zbor direct Iasi-Madrid, cursa ce va fi efectuata saptamanal de Compania Nationala Tarom. 


Astfel, iesenii dar si locuitorii din regiunea de N-E au acum posibilitatea sa calatoreasca spre aceasta noua destinatie in fiecare zi de miercuri si sambata. Avionul decoleaza de la Iasi la ora 19:50 si ajunge pe Aeroportul Barajas (Madrid) la ora 23:05. Decolarea la Madrid are loc la ora 00:10, iar aeronava va ateriza la Iasi la ora 05:10. 
Introducerea noii curse vine in urma negocierilor intense cu operatorul aerian care a inteles necesitatea conectarii Iasului cu centre europene puternice. Lansarea primului zbor spre capitala Spaniei a avut loc la Aeroportul Iasi, in incinta noului terminal de pasageri. Evenimentul a inceput cu o conferinta de presa, urmata de taierea tortului tematic. Din program nu au lipsit momentele artistice de dans traditional spaniol si de interpretare chitara clasica. Punctul culminant al evenimentului l-a reprezentat „botezul” aeronavei, cu arcul de apa, iar la momentul decolarii spre noua destinatie au avut ocazia sa asiste si jurnalistii. 

Marius Bodea, Presedintele C.A. Aeroportul International Iasi: 
- De-a lungul timpului, Madrid a fost destinatia cea mai solicitata de cei care doresc sa calatoreasca de la Aeroportul Iasi si iata ca, dupa indelungi discutii cu partenerul nostru strategic, Compania Nationala TAROM, acest vis al comunitatii iesene, dar si al intregii regiuni de Nord-Est a devenit realitate incepand cu 25 iunie 2016. Iasul este conectat direct cu o noua capitala europeana, Madrid fiind un puternic centru industrial si universitar al Europei, o destinatie turistica foarte atractiva, care gazduieste anual peste 30 de milioane de vizitatori. Iar dincolo de acestea, Madrid este locul unde concetatenii nostri au plecat sa munceasca, iar acum este momentul cand acestia pot reveni mai usor acasa sau familiilor lor de aici pot sa ii regaseasca mai usor acolo unde ei lucreaza. Evident, acest lucru a devenit posibil datorita unei colaborari stranse cu operatorul TAROM, iar noi vom continua sa dezvoltam toate rutele necesare pentru ca Iasul sa fie legat de cat mai multe destinatii din Europa, si nu numai. Noua investitie pe care compania TAROM o face in Iasi are sanse sa fie una de mare succes, si ne dorim foarte mult ca un astfel de parteneriat sa devina si mai consistent. Tin sa multumesc inca o data companiei nationale pentru deschiderea si increderea acordate. 

Costin Ciotec, Director Marketing si Vanzari TAROM: 
- Inaugurarea zborului Iasi-Madrid este o reusita pentru compania noastra. Cu acest zbor, TAROM ajunge la 19 frecvente pe saptamana si opt destinatii deservite pe curse externe din Iasi, alaturi de cele 30 de frecvente saptamanale pe ruta interna Otopeni. Peste 10% dintre pasagerii care calatoresc cu TAROM sunt imbarcati si debarcati pe Aeroportul Iasi, iar anul acesta speram sa depasim aici pragul de 250.000 de pasageri. Aeroportul Iasi este un partener important pentru TAROM, aflat intr-o zona cu un potential insemnat de dezvoltare. Vom acorda o atentie deosebita cresterii activitatii pe acest aeroport, iar aici ma refer inclusiv la zboruri care sa ofere posibilitatea unor conexiuni catre destinatii mai indepartate.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-06-03 - Tarom inaugureaza o noua destinație in orarul de vara
2010-04-05 - Zboruri directe de la București și Cluj la Constanța
2010-03-15 - București - Barcelona din cauza unei probleme tehnice minore
2010-03-02 - Tarom începe operarea către Nisa
2010-02-04 - Tarom zboara Riga - Bucuresti


Booking.com