Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Ryanair anunță baza la Timișoara

 
   

Ryanair anunță baza la Timișoara
2016-01-14 22:00

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 14 Ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă, va fi operațională începând cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către:


Timisoara - Bucuresti Otopeni
Timisoara - Weeze
Timisoara - Berlin Schoenefeld
Timisoara - Frankfurt Hahn
Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430* de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara. 

Baza Ryanair la Timișoara va oferi: 
  • 1 aeronavă (100 milioane $) 
  • 1 rută internă către București (2 x zi) 
  • 6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano
  • 35 de zboruri săptămânale 
  • 575,000 clienți / an 

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: 
Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului. Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici. Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Dan Iulian Idolu, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara, a declarat: 
- Prezența unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internațional Timișoara și introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport cât și pentru cetățeniidin regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca și consecință directă o creștere semnificativă a atractivității economice a zonei și, pentru aeroport, o creștere a numărului de pasager și a cifrei de afaceri.Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-02-16 - Ryanair deschide o nouă bază la București
2011-01-07 - Ryanair lansează cursa Constanta - Milano
2009-04-23 - O nouă taxă "de criză" la Ryanair
2008-11-03 - Profitul Ryanair cade cu 47%
2008-10-24 - Ryanair lanseaza cursa Constanta-Bologna


Booking.com