Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca

 
   

Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-29 13:12

Wizz Air sărbătorește azi 6 milioane de pasageri transportați pe rutele sale cu costuri reduse din și spre Cluj-Napoca. 


De la primul zbor din Cluj-Napoca, în noiembrie 2007, Wizz Air și-a extins constant operațiunile în regiune. Compania are o echipă formată din aproape 200 de piloți și echipaj de cabină la baza din Cluj-Napoca și operează patru aeronave moderne A320, a cincea urmând să se alăture flotei luna aceasta. Totodată, WIZZ va începe luna următoare noi zboruri, inclusiv pe ruta Cluj-Napoca – București, care va marca o nouă etapă în aviația din România. 

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti în ianuarie 2007 și de atunci compania și-a dezvoltat constant rețeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va crește flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016, incluzând și alocarea aeronavei Airbus A321 ultra-eficientă, cu 230 de locuri.Pasagerul cu numărul 6 milioane din Cluj, doamna Maria Căian, a aterizat miercuri de la Charleroi. A fost întâmpinată de reprezentanții Wizz Air și de autoritățile locale cu flori și un cadou. Impresionată, pasagera a declarat: - Familia noastră trăiește în Belgia de 5 ani și de fiecare dată când călătorim la Cluj-Napoca alegem Wizz Air. Nu ne așteptam la o asemenea primire, mai ales că Eduard, nepotul meu, nu a mai fost în România de ceva timp. Am călătorit în Belgia pentru a-l aduce în vacanța de vară la Sebeș. Era nerebdător să revină în România, iar primirea Wizz Air a fost specială. Mă bucur că mulțumită acestui zbor și prețurilor bune pot să-mi văd nepotul mai des.

Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air, a declarat: 
- Cu doar o zi în urmă am aniversat 25 de milioane de pasageri transportați din și spre România și sunt încântat să urez bun venit pasagerului cu numărul șase milioane din Cluj-Napoca. Aniversarea de azi evidențiază angajamentul Wizz Air față de România și oportunitățile pentru călătorii cu tarife reduse pe care Wizz Air continuă să le ofere clienților români. De la primul zbor Wizz Air din România în 2007, Wizz Air a democratizat transportul aerian și a dezvoltat constant rețeaua cu tarife reduse din regiunile României. Sunt foarte mulțumit să văd că traficul de vizitatori este în creștere în Cluj și în Transilvania, la fel ca și baza noastră, care va primi a cincea aeronavă în câteva săptămâni, care reprezintă o investiție adițională de 98 de milioane de euro*. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România facem eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife și servicii de excepție la bord, iar echipajul nostru este nerăbdător să vă primească la bord cu un zâmbet.

Pawel CybulakAi noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick
2012-11-01 - Wizz Air: Craiova - Milano Bergamo


Booking.com