Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund

 
   

Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-19 17:53

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare din România, anunță astăzi două noi rute din București spre Hanovra și Billund cu începere din 13 și 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marți și sâmbătă, respectiv luni și vineri. 


Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com și pot fi rezervate cu prețuri începând de la 109 RON. ⃰ 
Billund este orașul de origine al Lego Group și este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Orașul este o destinație populară pentru turiști, în special pentru familiile cu copii. Din 2009 găzduiește, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracții și centru de activități acvatice. Mai multe atracții turistice, printre care Givskud Zoo și Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă. 

Hanovra este un oraș important din partea de nord a Germaniei, cu o populație de 518.000 de locuitori, și este cel de-al treisprezecelea ca mărime din țară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracții din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, și multe altele în oraș și în regiune. Prin anunțul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din rețeaua WIZZ.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va crește flota la 20 de aeronave în țară până la sfârșitul anului 2016 și va opera de la 9 aeroporturi dintre care 7 baze operaționale deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air oferă, în prezent, 118 rute către 16 țări, pentru multe dintre ele tarifele încep de la 39 RON*, ceea ce asigură accesibilitate între România și restul Europei, atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și de relaxare. Operațiunile Wizz Air din acest an vor facilita indirect în Romania peste 3.300 de locuri de muncă** în industriile conexe, cum ar fi turism și cea hotelieră. Odată cu aceste noi destinații WIZZ oferă, din București, în total 45 de rute către 18 țări.Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick
2012-11-01 - Wizz Air: Craiova - Milano Bergamo


Booking.com