Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Wizz Air face primul pas în România

 
   

Wizz Air face primul pas în România
2007-01-07 23:04

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare - low cost (preţuri mici - costuri mici) din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Târgu Mureş lansarea de zboruri între România şi Ungaria. Ruta Budapesta-Târgu Mureş reprezintă intrarea companiei Wizz Air pe piaţa din România, care este a şaptea ţară din regiune unde activează, după Polonia, Ungaria, Lituania, Bulgaria, Croaţia şi Slovenia.

Cursa între Târgu Mureş şi Budapesta va opera începând cu 14 iulie 2006, la început de trei ori pe săptămână.

József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air a declarat:

- Intrarea noastră în România este un pas foarte important pentru reîntărirea poziţiei noastre de lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est. Ne-am propus impunerea brandului Wizz prin oferirea unor preţuri mici nemaiîntâlnite până acum şi a unui zbor confortabil pentru cetăţenii români, cu mult înainte de aderarea ţării la Uniunea Europeană. Aeroportul Târgu Mureş este locaţia perfectă pentru Wizz Air pentru deservirea milioanelor de locuitori din Transilvania şi a celor care doresc să cunoască mediul natural unic şi viaţa culturală a regiunii. Acesta este primul pas şi urmează mulţi alţi paşi.

Edita Emőke Lokodi, Preşedinta Consiliului Judeţean Mureş a adăugat:

- Acest eveniment reprezintă un pas extrem de important în dezvoltarea economiei şi turismului judeţului. Wizz Air ţinteşte spre călători cu venituri mai mici care pot beneficia de transport aerian modern şi rapid. Suntem convinşi că acest nou serviciu va contribui la dezvoltarea judeţului. Acest lucru este de o importanţă deosebită înainte de aderarea europeană a ţării.

Petru Ştefan Runcan, Directorul General al Aeroportului Târgu Mureş şi Preşedintele Asociaţiei de Turism ASTOUR a spus:

- Ne bucurăm să avem primul transportator low cost internaţional în Romania operând zboruri din Târgu Mureş la Budapesta. Ne aşteptăm ca efectul preţurilor mici practicate să ne dea o nouă dimensiune a dezvoltării administraţiei publice locale şi să aducă noi oportunităţi de afaceri firmelor. Aşteptăm sosirea în România a unui număr mare de turişti şi investitori cu această nouă linie aeriană. Suntem mândri că Wizz Air a ales Târgu Mureş pentru prima sa rută în România.
Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com