Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Știri > Week-end la în Roma pentru toate buzunarele

 
   

Week-end la în Roma pentru toate buzunarele
2007-04-10 16:15

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să îţi petreci un weekend la… Roma, sau în orice altă capitală europeană? Nu…? E timpul să o faci!Probabil că eşti una/ul dintre cele/cei cere aleg să-şi petreaca week-endul acasă stând confortabil în fotoliu şi uitându-se la televizor, sau care aleg plimbările în parc sau vizitele la părinţi, iar dacă este cald şi frumos afară chiar o fugă la iarbă verde sau la munte. Cam asta facem cu toţii…Ce-ai zice de un week-end într-o altă ţara, într-o capitală europeană binecunoscută, un week-end la Paris , Roma, sau Amsterdam? Ştiu, o să-mi spui c㠓nu-i de mine, nu-mi permit să risipesc o avere pentru un week-end”. Ei bine, nu e nicidecum aşa, astăzi cu doar… 50 de euro îţi poţi cumpăra un bilet dus-intors la Roma cu toate taxele incluse.E doar exemplul companiei Wizz Air. E adevărat că rezervarea a fost facută înca din iulie şi am călătorit abia în februarie, dar aceste oferte promoţionale sunt valabile şi pentru o rezervare facută, să spunem, cu doar o luna-două înainte de plecare.  Iată-mă pe aeroportul din Băneasa! Era zi friguroasă de vineri, pe la ora 11.30.

Am plecat spre Roma cu zborul companiei Wizz Air, iar la orele 14.00 eram deja la locul de cazare în Roma, un mic hostel din centrul capitalei italiene.Am ales cea mai buna variantă de a cunoaşte Roma: am cumpărat un “Roma Pass” – un bilet destinat special turiştilor de week-end şi care include (în doar 20 euro) călătoria gratuită cu toate mijloacele de transport locale, 2 intrări gratuite la primele muzee vizitate şi o serie de alte reduceri la vizitele ulterioare. Convenabil, nu?

Roma este uşor de vizitat, aşa că poti vedea cele mai importante obiective turistice în doar două zile şi jumătate. Exact atît am şi rămas şi pot să spun că a fost un weekend pe cinste…

Luni înainte de prânz eram deja înapoi în Bucureşti, plecat din Roma în jur de 08.30 dimineaţa. Cine a spus oare că vizitele de week-end în capitalele europene sunt scumpe? Eu unul, nu-s de acord! Şi ca să vezi că e chiar la îndemîna oricui, hai să facem un calcul: 

  • Bilet de avion dus-întors cu toate taxele incluse – 50 euro; 
  • Cazare, loc în cameră dublă într-o pensiune sau chiar hotel lângă Roma Termini – 30 euro; 
  • Roma Pass – 20 euro; 
  • Bani de buzunar pentru mâncare şi suveniruri – 100 euro 
  • Total 260 euro / pers (“all inclusive”) 
Eu cred că, măcar o data la două sau la trei luni, o astfel de “escapad㔠într-o capitală europeană e mai mult decât convenabilă! Convige-te şi tu!  “Un week-end european plăcut!

Adrian Radu Ai noutăți? Informează-ne!

Newsletter
    


Știri:

2016-07-19 - Wizz Air: din București spre Hanovra și Billund
2016-07-01 - Wizz Air a inaugurat baza de la Iași
2016-06-29 - Wizz sărbătorește 6 milioane de pasageri în Cluj Napoca
2016-06-15 - Wizz Air anunță o rută nouă din Cluj-Napoca
2016-04-20 - Wizz începe să opereze curse București – Londra Gatwick


Booking.com