Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Aeroporturi > Budapesta

Aeroportul Budapesta (BUD)
Ungaria

Aeroportul Internaţional Ferihegy (în limba maghiară: Ferihegyi Nemzetközi Repülőtér) este principalul aeroport internaţional al Ungariei, situat în apropierea capitalei ungare, Budapesta, la 16 km sud-est de centrul oraşului. Aeroportul oferă conexiuni aeriene spre Europa (în principal), dar şi spre Asia, Orientul Mijlociu sau America de Nord.

www.bud.hu

Harta:
La aeroport se poate ajunge foarte uşor cu maşina din orice punct al Budapestei. Pe autostrada "Ferihegy" se poate ajunge din oraş la aeroportul Ferihegy în 20 de minute. Prin această autostradă, separată printr-o barieră de traficul public, se poate ajunge la aeroport practic fără niciun impediment, în condiţiile în care blocajele nu pot apărea decât în cazuri extraordinare.Rent-a-car

Poţi închiria o maşina prin Avis.

Rent a car


Transfer cu autocarul
La aeroportul din Budapesta este relativ uşor de ajuns folosind serviciile de transport public. Pasagerii sunt preluaţi de la Terminalele 1 şi 2 pe o linie directă de autobuz, denumită Linia 200, şi transportaţi la terminalul de metrou Köbánya-Kispest. Noul serviciu asigurat de BKV răspunde mult mai bine nevoilor traficului de pasageri din aeroport: este mai mare, aşadar pasagerii pot transporta bagaje mai mari; circulă cu o mai mare frecvenţă şi cu un program mai generos, asigurând legătura între oraş şi aeroport chiar şi după miezul nopţii sau dimineaţa devreme. Autobuzul 93 circulă şi de la Terminalul 1 către staţia de metrou Kőbánya-Kispest. Cu linia "albastră" (linia 3) de metrou puteţi ajunge în piaţa Deák Ferenc din centrul oraşului în 20 de minute. Tarifele serviciilor de transport public sunt: un bilet direct dus costă HUF 230 (EUR 1) [HUF 260 dacă îl cumpăraţi în autobuz, de la şofer].

Transfer cu taxiul
O nouă firmă de transport taxi şi-a început activitatea deservind aeroportul Ferihegy. Zóna taxi oferă servicii la un înalt nivel de calitate şi la preţuri mici. În acelaşi timp, la aeroport se preiau în mod curent comenzi de taxi la oră fixă.

Zboruri de la aeroport:De la aeroport vei putea ajunge în următoarele țări:Booking.com