Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Aeroporturi > Dortmund

Aeroportul Dortmund (DTM)
Germania

Aeroportul este situat la limita estică a regiunii Ruhr.

www.dortmund-airport.de

Harta:
Aeroportul este situat la limita estică a regiunii Ruhr, iar modalitatea cea mai rapidă şi mai simplă de acces din toate direcţiile este prin intermediul autostrăzilor. Aeroportul este situat lângă A40(B1) şi A44. Utilizând ieşirea Holzwickede/Dortmund-Wickede, ajungeţi direct la terminalul şi spaţiile de parcare din aeroportul DortmundRent-a-car

Poţi închiria o maşina prin Avis.

Rent a car


Transfer cu trenul
De asemenea, se poate ajunge la aeroportul Dortmund din gara principală Dortmund cu trenul U47 până la Aplerbeck şi apoi cu autobuzul 440. De la staţia Unna până la Terminal circulă din oră în oră autobuzul C41 cu curse regulate VKU .

Transfer cu autocarul
Un autobuz de transfer care circulă non-stop leagă aeroportul Dortmund de autogara centrală din Dortmund (vis-a-vis de gara pincipală). Călătoria durează 25 de minute şi costă 5 Euro de persoană (copiii între 6 şi 14 ani călătoresc la preţul de 2 Euro; copii cu vârsta sub 6 ani călătoresc gratuit). Se poate ajunge la aeroport şi cu metroul U47 până la staţia Aplerbeck şi apoi luând autobuzul 440.

Aveţi la dispoziţie un serviciu ieftin de transfer cu autobuzul (1 Euro de persoană) de la aeroport la gara "Holzwickede" (situată la numai un kilometru distanţă în linie dreaptă) şi retur. Autobuzul ajunge la aeroport în 10 minute şi se întoarce imediat, prin urmare nu există intervale de aşteptare prea lungi.

Transfer cu taxiul
O staţie de taximetre este situată la ieşirea din aeroport. O călătorie cu taxiul între centrul oraşului Dortmund şi aeroport durează aproximativ 25 de minute şi costă aproximativ 23€.

Zboruri de la aeroport:De la aeroport vei putea ajunge în următoarele țări:Booking.com