Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Aeroporturi > Londra Luton

Aeroportul Londra Luton (LTN)
Regatul Unit

.

www.london-luton.co.uk

Harta:
La aeroportul Luton din Londra se ajunge ușor din orice colț al țării, fiind situat în apropiere de M1 și de M25. Aeroportul este la o distanță de numai 30 de minute de North London, la 15 minte de M25 și la 5 minute de M1. Aeroportul se află la numai 3 kilometri de autostrada M1. Se iese de pe autostradă la intersecția 10. Drumul către aeroport este marcat de panouri indicatoare.Rent-a-car

Poţi închiria o maşina prin Avis.

Rent a car


Transfer cu trenul
Servicii regulate non-stop care vă asigură transportul către centrul Londrei în numai 25 de minute. Există o cursă de autobuz pe linia 1-A, care asigură servicii constante și gratuite de navetă între Gara Principală și stația de parcare a aeroportului Luton, ceea ce înseamnă un drum de 5 minute de la terminalul aeroportului.

Transfer cu autocarul
Aeroportul Luton din Londra este deservit de o linie de autobuze care circulă cu o mare frecvență, făcând legătura între aeroport și zonele învecinate. Liniile de transport local Liniile 8 & 9- Autobuze care circulă cu o mare frecvență, făcând legătura între aeroport și zonele învecinate. Serviciile de transport local către și de la aeroport sunt completate de serviciile de transport către centrul orașului.

Deplasarea cu autocarul către și de la Aeroportul Luton din Londra este extrem de comodă. Aeroportul Luton din Londra are legături excelente cu toate orașele și localitățile importante din întreaga țară. Stațiile de autocar se află în fața clădirii terminalului.

Transfer Transfer Londra Luton

Londra Luton - City CenterTerravision10 GBP (15 GBP)

Transfer cu taxiul
Taxiurile sunt parcate în partea din față a clădirii terminalului și sunt ușor accesibile și pentru peroanele cu disabilități. Există două companii de taxiuri care operează de la aeroportul Luton din Londra:
Alpha Taxis: + 44 1582 595555 și CABCO Taxis + 44 1582 736666

Zboruri de la aeroport:De la aeroport vei putea ajunge în următoarele țări:Booking.com