Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Aeroporturi > Madrid

Aeroportul Madrid (MAD)
Spania

Distanta de la aeroportul Barajas pana la Madrid este de 12 km. Aeroportul Internaţional Barajas este cel mai mare aeroport al Spaniei, situat în Madrid. Aeroportul a început serviciul în 1928. Barajas este aeroportul principal pentru companiile de aviaţie Iberia şi Spanair. Are trei terminale şi în 2007 se va inaugura noua clădire mult mai extinsă şi cu mult mai multe facilităţi. Din centrul Madridului se ajunge în aeroport în numai 12 minute cu unul dintre cele mai moderne şi rapide metrouri din Europa. Aeroportul are un terminal de check-in chiar în centrul financiar al Madridului evitând problemele cu bagajele în aeroport. In februarie 2006 s-au inaugurat 2 clădiri , şi anume T4 si T4 Sattelite care au ca mijloc de transport intern metroul fără conducător. T4 este destinat exclusiv companiei Iberia dar şi altor câteva companii străine in colaborare cum ar fi chiar Tarom.

www.aena.es

Harta:

Rent-a-car

Poţi închiria o maşina prin Avis.

Rent a car


Transfer cu autocarul
Madrid Card - un card turistic ce permite accesul gratuit la peste 40 de muzee, monumente si palate, transport, teleferic, parcuri, precum si discount-uri importante la multe restaurante si magazine. Pretul acestui card este de 25 de euro pentru 24 de ore (cardul se activeaza la prima sa utilizare) si poate fi cumparat inclusiv de la Aeroportul Barajas. Informatii complete despre acest card turistic puteti obtine accesand site-ul www.madridcard.com.

Reteaua de metrou madrilena este foarte dezvoltata, avand una dintre statii chiar la aeroport, astfel incat in 12 minute puteti ajunge in centrul orasului.
Pretul unui bilet este de aproximativ 1 euro.

Zboruri de la aeroport:De la aeroport vei putea ajunge în următoarele țări:Booking.com