Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Linii aeriene > Air France

Air France (AF)
[+] Adaugă opinia

Air France (Compagnie Nationale Air France) este o companie subsidiară a Air France-KLM. Înainte de fuziunea cu KLM, a fost linia aeriană națională a Franței, cu 71,654 de angajați (în martie 2004). Nod principal la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle.

În anul 2007, compania a avut 240 destinații, 73,4 milioane pasageri, și o cifră de afaceri de 17,3 miliarde Euro.

Toate zborurile companiei aeriene Air France din România:

Bucuresti Otopeni (OTP) - Paris - Ch. de Gaulle (CDG)


Știri:

2008-11-14 Air France a anulat 4 zboruri pe ruta Bucuresti-Paris
2007-10-29 Curse Bucuresti- Paris anulate
2007-07-19 Air France-KLM intra in cursa pentru...


Opinie Air France:

Air France (1/10)
manta (2009-01-10)

Nici UNUL !!!
Am si eu un prieten care a venit de la Paris si stiind ca eu am lucrat la aeroport a inceput sa se planga pe umarul me… 1) Mi-a spus ca organizare mai PROASTA ca la AirFrance nu crede ca exista deasemenea, PROBLEME FOARTE mari a avut pe Otopeni cu cei de la Menzies si cu cei de la vama care “cersesc” cate 10 Euro / 20 US$ daca ai de declarat ceva si “nu ai indeajuns” sa platesti vama. Eu stiu despre cei de la vama ca au fost foarte suparati in 2007 cand am intrat in UE deoarece nu mai trebuie sa declare bunuri la venirea din spatial UE deoarece “sfanta spaga” dintre paginile pasaportului a disparut cu desavarsire, acum “atacut” fiind concentrat asupra celor care tranziteaza UE in drum spre alte destinatii non UE. 2) I-au fost pierdute si "umblat" prin bagaje. Eu unul am lucrat din 2005 pana la inceputul lui 2008 pe Otopeni la firma care face mentenata la sistemele de securitate, taxare, sonorizare.... DA !!! Se fura din bagaje la greu !!! Incepend cu cei care cara bagajele din avion (seara se "opereaza" la greu la banda de descarcare deoarece nu este nimic supravegheat video) si pana la cei de la Menzies, Tarom.....clientii fideli ai "prazilor" fiind chiar si cei de la politia de frontiera si a aeroportului. Exista chiar si vanzari de "marfa" dar totul este FOARTE "discret" si organizat deoarece, implicatiile sunt de natura penala. Sunt vizate in special obiecte mici si de valoare, bijuterii, cosmentice, electronice..."se cauta" pana si parfumuri care sunt folosite....pentru ca aceste obiecte sunt usor de scos incinta aeroportului. Referitor la sistemul TVCI care supravegheaza aeroportul, este adevarat ca sunt instalate camere video, dar nu se poate supraveghe chiar tot....si nici nu se doreste.... Daca aveti nefericita sansa ca bagajul sa nu va soseasca in aceasi zi cu o alta cursa si vor ramane “peste noapte” aveti mari sanse ca la recuperarea lor…..doua, trei zile…..sa fie “scotocite” bine prin ele…… De ce oare credeti ca la biroul de “lost and found” sunt mai tot timpul ceteva valise in biroul angajatilor ?!?! si restul sunt afar ape holul mare ? Deci, peste noapte, cand este este liniste deplina si nu mai sunt curse bagajele Dv. Sunt ca la Dv. Acasa la Tarom sau la Menzies….. Succes in recuperarea bagajelor fara prea multe prejudicii. P.S. 1 Imi amintesc o chestie haioasa :);, intr-o zi l-am vazut pe o camera mobila (speed dome, este acea camera neagro, cu cap semirotund prinsa pe tavan) in timpul "actiunii" pe un angajat al unei dintre companiile ce presteaza pe aeroport in timp de actiona. Dupa ce am plecat din dispecerat m-am intalnit cu el si din curiozitate l-am intrebat despre incident doar din pura curiozitate sa vad reactia lui si daca recunoaste ceva.... :), raspunsul lui foarte rapid si hotarat "Ce vrei frate !!! Sa mor de foame cu painea in mana ? " :))) Man. P.S. 2 Detin mult mai multe date despre modul de “lucru” si “operare” de pe aeroportul Otopeni, dar imi este putin frica pentru a nu “deranja” prea tare anumite “lucruri”….
Adaugă opinia


Air France (10/10)
axinia Tudorel (2008-02-14)

profesionalism,respecta orarul de zbor,sguranta,politete,eleganta navelor amabilitate siinteres pt satisfacerea dorintelor pasagerilor.
Nu efec tuieaza trasee ca Barcelona sau destinatii din Italia decit prin Paris ceea ce creste mult pretul biletelor
Adaugă opinia


Air France (5/10)
adrian tiganila (2008-02-03)

nici un avantaj
fara dezavantaje
Adaugă opinia


Air France (9/10)
Bogdan B (2007-12-03)

frecventa zborurilor, flota foarte noua, si personalul de bord
pretul, cu exceptia promotilor, cand acesta devine cu adevarat competitv.
Adaugă opinia
Booking.com