Serviciul Clienți: 031 100 3786
Orar    Aeroporturi    Linii aeriene    Opinie    Hoteluri    Radar de zboruri

Serviciul Clienți:
031 100 3786


   Știri
   Știri
   Promotii
   Multimedia
   Pasager
   Orar
   Aeroporturi
   Linii aeriene
   Transfer
   Noile zboruri
   Dicționar aviatic
   Opinie
   Newsletter
   Portal
   Despre noi
   Colaborare
   Publicitate
   Căutare
   Contact


Pasagair.ro > Linii aeriene > Alitalia

Alitalia (AZ)
[+] Adaugă opinia

Alitalia este o companie națională de transport aerian din Italia cu o îndelungată tradiție în transportarea pasagerilor pe nenumărate rute din toată lumea, cu conexiuni din majoritatea aeroporturilor din Italia.

Toate zborurile companiei aeriene Alitalia din România:

Bucuresti Otopeni (OTP) - Roma Fiumicino (FCO)


Știri:Opinie Alitalia:

Alitalia (1/10)
manta (2009-01-10)

Nici UNUL !!!
Am si eu un prieten care a venit de la Paris si stiind ca eu am lucrat la aeroport a inceput sa se planga pe umarul me… 1) Mi-a spus ca organizare mai PROASTA ca la AirFrance nu crede ca exista deasemenea, PROBLEME FOARTE mari a avut pe Otopeni cu cei de la Menzies si cu cei de la vama care “cersesc” cate 10 Euro / 20 US$ daca ai de declarat ceva si “nu ai indeajuns” sa platesti vama. Eu stiu despre cei de la vama ca au fost foarte suparati in 2007 cand am intrat in UE deoarece nu mai trebuie sa declare bunuri la venirea din spatial UE deoarece “sfanta spaga” dintre paginile pasaportului a disparut cu desavarsire, acum “atacut” fiind concentrat asupra celor care tranziteaza UE in drum spre alte destinatii non UE. 2) I-au fost pierdute si "umblat" prin bagaje. Eu unul am lucrat din 2005 pana la inceputul lui 2008 pe Otopeni la firma care face mentenata la sistemele de securitate, taxare, sonorizare.... DA !!! Se fura din bagaje la greu !!! Incepend cu cei care cara bagajele din avion (seara se "opereaza" la greu la banda de descarcare deoarece nu este nimic supravegheat video) si pana la cei de la Menzies, Tarom.....clientii fideli ai "prazilor" fiind chiar si cei de la politia de frontiera si a aeroportului. Exista chiar si vanzari de "marfa" dar totul este FOARTE "discret" si organizat deoarece, implicatiile sunt de natura penala. Sunt vizate in special obiecte mici si de valoare, bijuterii, cosmentice, electronice..."se cauta" pana si parfumuri care sunt folosite....pentru ca aceste obiecte sunt usor de scos incinta aeroportului. Referitor la sistemul TVCI care supravegheaza aeroportul, este adevarat ca sunt instalate camere video, dar nu se poate supraveghe chiar tot....si nici nu se doreste.... Daca aveti nefericita sansa ca bagajul sa nu va soseasca in aceasi zi cu o alta cursa si vor ramane “peste noapte” aveti mari sanse ca la recuperarea lor…..doua, trei zile…..sa fie “scotocite” bine prin ele…… De ce oare credeti ca la biroul de “lost and found” sunt mai tot timpul ceteva valise in biroul angajatilor ?!?! si restul sunt afar ape holul mare ? Deci, peste noapte, cand este este liniste deplina si nu mai sunt curse bagajele Dv. Sunt ca la Dv. Acasa la Tarom sau la Menzies….. Succes in recuperarea bagajelor fara prea multe prejudicii. P.S. 1 Imi amintesc o chestie haioasa :);, intr-o zi l-am vazut pe o camera mobila (speed dome, este acea camera neagro, cu cap semirotund prinsa pe tavan) in timpul "actiunii" pe un angajat al unei dintre companiile ce presteaza pe aeroport in timp de actiona. Dupa ce am plecat din dispecerat m-am intalnit cu el si din curiozitate l-am intrebat despre incident doar din pura curiozitate sa vad reactia lui si daca recunoaste ceva.... :), raspunsul lui foarte rapid si hotarat "Ce vrei frate !!! Sa mor de foame cu painea in mana ? " :))) Man. P.S. 2 Detin mult mai multe date despre modul de “lucru” si “operare” de pe aeroportul Otopeni, dar imi este putin frica pentru a nu “deranja” prea tare anumite “lucruri”….
Adaugă opinia


Alitalia (5/10)
Andreea Girip (2008-10-25)

Tarif mic.
Anulare curse,pierderea bagajelor,modificari foarte frecvente ale orarelor de zbor.
Adaugă opinia


Alitalia (1/10)
tudorache bogdan (2008-08-16)

pretul relativ bun
bagaje pierdute pe ruta roma -paris....gasite dupa 3 zile la paris,lucruri furate,din bagaj,etc......
Adaugă opinia


Alitalia (5/10)
deea (2008-04-23)

nici unul
nu mi-a placut, cam murdar
Adaugă opinia


Alitalia (5/10)
Bogdan (2008-04-14)

pret, punctualitate
aeronave vechi, uzate se pierd bagaje
Adaugă opinia


Alitalia (8/10)
bognana panaitescu (2008-03-06)

seriosi,respecta orarul echipaj sigur servire la bord gratuita
pret deservirea si informatiile la casele de bilete de la Otopeni lasa de dorit preturi diferite intre afisaj internet si casa
Adaugă opinia


Alitalia (1/10)
Hering Cristina NIcoleta (2008-02-03)

Nici unul , dupa experienta traita
Anul trecut in noiembrie am cumparat un bilet dus ( Budapesta-Milano-Roma-Lamezia Terme ) -intors ( Lamezia Terme-Milano-Budapesta ) . La plecare , am constatat in aeroportul din Lamezia Terme ca nu mai am bagaj .... fara sa mi se spuna drepturile pe care le am in acest caz ; (dupa 3 zile mi-a ajuns si bagajul tot rupt , nu cum au scris , doar manerul ) . M-am informat pe internet , am urmat procedura indicata , dar nimeni nu a raspuns internet , am urmat procedura indicata , dar nimeni nu a raspuns niciodata la nenumaratele telefoane pe care le-am dat si nici la emailurile pe care le-am scris companiei Alitalia . Nici dupa 3 luni cand a trebuit sa ma intorc acasa nu mi s-a dat kitul de prima necesitate si nici bagajul care erau obligati sa mi-l dea . Niciodata nu si-au cerut scuze , iar in aeroportul din Lamezia Terme cand am intrebat unde ma pot adresa pentru aceasta problema mi s-a spus ca nu mai pot face nimic dupa 3 luni . Surpriza nu se termina aici , cand am ajuns in aeroportul din Budapesta am constatat cu stupoare ca si aceasta valiza noua pe care am fost obligata sa mi-o cumpar mi-adeteriorat-o aceeasi companie . Mai trebuie sa adaug ceva , singurul raspuns dat companie . Mai trebuie sa adaug ceva , singurul raspuns dat de catre compania Alitalia cu sediul in Romania , care m-a facut sa raman cu gura cascata a fost :sa le trimit bonul bagajului deteriorat ( precizez ca am cumparat acea valiza cu trei ani in urma din Torino ) si sa imi cumpar eu o valiza ca si cea deteriorata si compania imi va trimite 50 % din suma cheltuita dupa ce le trimit bonul . Aceste lucruri nu sant scrise din suma cheltuita dupa ce le trimit bonul . Aceste lucruri nu sant scrise pe site-ul companiei Alitalia .
Adaugă opinia


Alitalia (1/10)
adrian tiganila (2008-02-03)

absolut nici unul
sunt cetatean roman cu rezidenta in spania,am cumparat biletul din spania dus-intors iar la plecare mi sa comunicat k nu pot calatorii inapoi in spania daca nu inca un bilet de calatorie dus-intors,asa k ma costat biletul de avion dublu,aproape 600 de euro.NICIODATA CU ALITALIA!!!!!!!!!!!!!
Adaugă opinia
Booking.com